Yhteistyön merkeissä sain valita Sinituote Oy:ltä kotiini siivoustuotteita. Ajoitus oli täydellinen, sillä siivoustarvikevalikoimani kaipaa päivitystä. Lisäksi jotkut tärkeät tuotteet on puuttuneet multa kokonaan. 

Yksi tällainen juttu on ollut niinkin tavallinen kuin pyykinkuivausteline. :D

IMAG6883.jpg

En ole kotiini halunnut kuivaustelinettä, sillä olen kokenut sen vievän liikaa tilaa ollessaan käytössä. Olen viimeiseen asti yrittänyt kuivata kaikki pesemäni pyykit alakerran pesutuvan kuivausrummussa ja ne vaatteet, joita en ole rumpuun laittanut, olen kuivattanut kotona henkareilla, ovenkahvoissa ja kylppärin kuivaustangossa ja naulakossa. Senhän sitten tietää, miltä eteinen näyttää, kun vaatetta roikkuu joka paikassa.

IMAG6884.jpg

Kesällä lainasin yläkerrasta pariin otteeseen kuivaustelinettä ja se sopikin hyvin parvekkeelle. Ei tarvinnut tänne pieneen yksiöön näkyville mahduttaa telinettä. Nyt olen onneksi päässyt eroon tästä arkea vaikeuttavasta päähänpinttymästäni ja valitsin SINIn yksinkertaisen pyykinkuivaustelineen. Voihan sen hyvin laittaa vaikka suihkunurkkaukseen verhon taakse piiloon. ;) Onneksi teline on valkoinen ja nykyään helpommin kokoontaitettava kuin joskus aikoinaan telineet olivat. Pakkauksessa sanottiin, että tämä pikkuinen teline sopisi myös vaikkapa kylpyammeeseen. 

IMAG6885.jpg

IMAG6886.jpg

Vielä näin kesäisillä ilmoilla pyykit saavat kuivua parvekkeella. Talvella sitten telineen voi siirtää sinne kylppäriin. Ja uudessa kodissahan tulee olemaan hieman enemmän tilaa, joten saattaa se joskus möllötellä sitten muuallakin. 

Sisustuksellisestihan pyykinkuivaustelineet kuivuvine pyykkeinen ei mikään silmänilo ole, mutta näin yli vuoden ilman telinettä olleena voi sanoa, että kuitenkin paikoin tarpeellinen tavara.

Onko muita, joilla on käyttöä kuivaustelineelle, mutta joiden sisustussilmää näky ei hivele? Miten olette ratkaisseet tilanteen? :)

Muuton jälkeen viimeistään sitten lisää siivousvälinevalikoiman päivityksestäni. Ihana päästä siivoamaan uutta kotia uusilla tarvikkeilla. <3

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Sinituote Oy:n kanssa