Kylpyhuoneen säilytys kevenee joka kuukausi, mutta siltikin hitaasti. Kori, johon olen tunkenut kaikki kosmetiikkapurnukat ja -putilot, pullottaa edelleen.

IMAG5802.jpg

Edellisen loppuneiden tuotteiden kuukausiraportin aikaan jäin miettimään, mitähän kaikkea tuo pursuava laatikko pitää sisällään ja päätin kartoittaa tilanteen.

IMAG5764.jpg

Käsisaippuoita riittää; pari Methodia, Lushilta Ice Blue, Noubar, Mr Punch, tervasaippuaa sekä Thaimaan tuliainen.

IMAG5765.jpg

Vartalovoiteita ja muita kosteuttavia; Monoi-öljyn otin juuri käyttöön kun edellinen vartalovoide loppui. On vielä kivasti kesää jäljellä, joten ehdin ehkä käyttämään sen vielä loppuun ennen sitä vielä toistaiseksi nimeltä mainitsematonta vuodenaikaa.

IMAG5769.jpg

Hiustuotteita sitten onkin aikamoinen kasa. Täydennystä Nioxin tuotteisiin, Macadamia-näytteitä, pullollinen Moroccan Oilia, jämät Bio+ Energen -sarjan shampoosta, XZ tyrniöljyhoito, näyte Lushin Happy Happy Joy Joy hiustenhoitoaineesta, pullollinen Ducray-kuurista jäänyttä Neoptide-liuosta (en tiedä tuleeko tätä edes koskaan käytettyä), Lushin Snake Oil päänahkahoito ja mustikkashampoo, jonka ostin ennen kuin Nioxin tuli kuvioihin. 

IMAG5771.jpg

Kasvotuotteita; YR:n silmämeikinpoistoaine (mihin mä sitä tarvitsen nyt, kun ripsarina on Sensai 38?!), Mádaran näytekokoiset puhdistusmaito, kosteusvoide ja kaksi sävytettyä päivävoidetta, Valkeaa savea (meneekö tämmönen savijauhe vanhaksi?!), YR:n Tradition de Hammam savinaamio kasvoille ja hiuksille, ACO Face hoitovoiteen jämät, TBS:n suklaa-huulivoide, näytekokoinen Lancomen kasvoseerumi, YR:n Ovale Lifting voide, YR:n Hydravegetal voide rypyille ja juonteille, YR:n joku päivävoide ja apteekista (reseptituote) Avitcid A-vitamiinivoide akneen.

IMAG5773.jpg

Sekalaista osastoa; suihkutettava käsidesi, hammastahna, kaksi ACO aurinkosuojaa, Nivean suihkusaippua (pääsi juuri käyttöön), kynsinauhavoide YR:ltä, Ripsien ja kulmien kestovärjäystarvikkeet, TBS:n suklaa-kuorinta-aine ja suihkusaippua, kaksi Doven Invisible dry dödöä.

Näissä on kulutettavaa kyllä. On siis vielä pitkä aika siihen kun haaveeni minimaalisesti kosmetiikkavarastosta (kauniisti johonkin pieneen laatikkoon tai tarjottimelle aseteltuna ;)) toteutuu. Ei ehkä ihan tämän vuoden puolella? Täytyy ehkä jatkaa haastetta vielä toinen vuosi perään. ;)

Helpommalla pääsisi, jos en olisi niin tunnontarkka vaan viskaisin vaan "turhat" menemään. :D

Miltäs teidän kosmetiikkavarastot näyttävät?