Innostuin tänään kaupassa sovittelemaan "olkihattuja". Muovisia noi kai oikeasti on, mutta olkoon. Melkein ostin, vaikka hihityttikin hattu-look. :D

IMAG5451.jpg

IMAG5456.jpg

IMAG5450.jpg

IMAG5446.jpg

Päällä oli ohut ja vilpoinen H&M:n raitamekko, Vilan Surface mikrokuituleggingssit ja jalassa Fred Perryn valkoiset kangastossut.

Olisikohan pitänyt vielä ostaa hattu täydentämään asukokonaisuutta? ;)

 

Meinasin ostaa H&M:sta kivan mekon, mutta jätin ostamatta. Samoin kävi hassusti ruokakaupassakin, kun unohdin kokonaan, että on perjantai ja lupa viikonloppusuklaalevyyn. :D Sen sijaan mukaan lähti rasvatonta maitoa, mansikoita, hunajamelonia sekä karpalo-kivennäisvettä helteen aiheuttamaan hivenainevajeeseen.

Ja tokihan shoppailureissuun kuului jätskiannos Ciao Caffessa. <3

Ihan kiva perjantai. Huomiseksi oli suunniteltuna reissu kesäiseen Hankoon, mutta koska säätiedotus lupaa pilvistä ja sateista niin reissu siirtyykin parempaan ajankohtaan. Harmi! Olin niin odottanut reissua, kauniita maisemia, ihanaa kesäkeliä ja kuvaamista lainajärkkärillä. Nooh, ehtiihän tuota vielä :)

Kivaa iltaa kaikille ja ihanaa viikonloppua! <3