En tiedä, mistä kaikki sai alkunsa, mutta silmäni osuivat johonkin, mitä en missään nimessä olisi halunnut nähdä saati tapahtuvan. Mun piti alkaa aiemmassa postauksessa mainitsemiani pestyjä pyykkejä viikkaamaan kaappiin ennen Venäjä-Suomi matsia kun se lävähti verkkokalvoilleni.

Valkoinen nahkasohvani oli ihan siniseksi värjäytynyt siitä, missä olen istunut. Voi p! Ja en edes farkuilla ole siinä istuskellut vaan aina kotihousuilla. Housut olivat uudet, mutta kaiken perusteella ei niiden olisi pitänyt värjätä sohvaa.

IMAG4484.jpgIMAG4486.jpg

Niinpä alkoi hillitön puhdistusrumba; Universal Stonea, nahanpuhdistusainetta ja jopa Vanishia. Eikä mitään tulosta, ei ainakaan mainittavaa. Hiki valui ja kirosin ystävälle puhelimessa, että nyt Venäjä voittaa Suomen ja kaikki muukin mahdollinen menee elämässä pieleen ja voi miten noloa on, kun sohva värjäytyi. 

Lopulta siirsin sohvan istuintyynyt ja selkätyynyt päittäin ja suoritan päivittäin sohvan puhdistuksen, josko tuo värjääntymä vaikka hissukseen puhdistaessa kuluisi pois. 

Sanon vaan että voihan peeveli. 

IMAG4487.jpg

Syön nuo viikonlopuksi ostamani (uutuus-) Julia-keksit yhdeltä istumalta suruuni ja käkin täällä sitten loppuillan pahoinvoivana. 

Jos jollakin on joku ihmeaine, millä sohvan saa pelastettua ikuiselta värjäytymältä, niin keitän kahvit avunantokiitokseksi.