Käsilaukussani kulkee aina mukana vesipullo. Jopa pienempään käsilaukkuun sen mahdutan ja pihtaan mahdollisesti sitten muista tavaroista. Säpsähdän, jos huomaan lähteneeni ulos eikä vesipullo ole mukana. Aikoinaan käytin vesipulloina ihan kivennäisvesi- ja limupulloja. Sittemmin olen käyttänyt Tupperwaren muovipulloa, jonka sain siskoltani joululahjaksi puolitoista vuotta sitten. Taitaa vesipullon kantamiseni olla yleisesti tiedostettu, kun jo lahjaksi saa sellaisia. :)

IMAG4426.jpg

Palorannan yhteistyön myötä saamieni tuotteiden joukossa oli myös uusi juomapullo. Pullo onkin hauska, sillä se ei ole perinteisen pullon näköinen vaan muistuttaa ennemminkin donitsia. :D Kyseessä on siis Stefan Lindforsin suunnittelema muovinen Plup pullo. Vetoisuus on 0,4 litraa. Pullo on pinottava ja monikäyttöinen. Siinä voi säilyttää melkein mitä vain; suolaa, sokeria, mausteita, karkkia. Vain mielikuvitus on rajana!

plup_4.jpgplup_pino_mausteet_ei-text.jpg

Kuvat: Plastex Design

Oma pulloni on jo päässyt käyttöön ja kulkenut mukana käsilaukussa arjen menoissa. Juominen on onnistunut helposti ja korkki on tiivis. Pikkulaukkuun en ole pulloa vielä kokeillut sujauttaa, mutta ehkäpä se sinne mahtuu kun kerran tuo vanha juomapullokin mahtuu.

IMAG4427.jpgIMAG4429.jpgIMAG4435.jpg

Olen pessyt pullon käsin. En ole vielä kokeillut pestä sitä astianpesukoneessa, kun on jotenkin sellainen fiilis, että pesuvedet jäävät hyvinki mahdollisesti pullon sisälle. Toki ne voi sieltä pesun jälkeen huuhdella pois, ei siinä mitään, mutta homma on vielä pohdinnassa.

IMAG4438.jpgIMAG4439.jpg

"Donitsista" on hyvä ja tukeva pitää kiinni juodessa ja se istuu käteen hyvin. 

Suosittelenkin tätä pulloa kaikille, joilla vesipullo kulkee mukana. Tämä on meinaan hauska ja edullinen pullo, varmasti vaihtelua normaalin pullon rinnalle. :)

Pulloa voi käydä kurkistamassa ja tilaamassa Palorannan sivulta TÄÄLTÄ.

 

Muistakaahan juoda päivittäin tarpeeksi vettä! <3

 

Postaus tehty yhteistyössä Palorannan kanssa