Huhtikuu hurahti ja ollaan toukokuussa. Aivan ihanaa, kaikki kesäkuukaudet ovat vielä edessäpäin. :)

Huhtikuussa loppui ihan mukavasti kosmetiikka- ja hygieniatuotteita ja muutama lähti myös kiertoon tarpeettomana. Tämä haaste on tosi hyvin kyllä saanut takaraivoon tietynlaisen nakutuksen, kun on meinannut jotain kosmetiikkaostoksia tehdä. Tätä kun tekee tällä tavalla haasteen muodossa, niin sitä ei ole kovin paljon pokkaa tehdä heräteostoksia. Yhden heräteostoksen The Body Shopista tein, kun tilasin itselleni alennuksella mustikka-vartalovoin ja käsivoiteen. Käsivoide tulee pian ihan tarpeeseen, mutta vartalovoin olisin voinut jättää ostamatta. Sille ei ollut muuta perustetta kuin herkullinen ulkonäkö, mielikuva tuotteesta ja alennettu hinta. ;)

Tässä loppuneet tuotteet kuitenkin huhtikuulta.

5180dad589ac61006e000002.jpg

Ducray-kuuriin kuuluva hiusliuos, jota suihkutetaan ja hierotaan iltaisin päänahkaan. Yksi on taas juuri loppumassa ja sitten näitä taitaa ollakin enää yksi täysi jäljellä. Myös Ducray-kuuriin kuuluva shampoo vetelee viimeisiään.

5180dad489ac610570000002.jpg

Cutrin Bio+ Balance Moisturizer, joka kosteuttaa tehokkaasti kuivaa päänahkaa. 

5180dad889ac610570000007.jpg

Eucerin jalkavoide, jossa on 10% karbamidia eli ureaa (ei sitä itseään toki ;)). Sopii hyvin kuivalle ja koppuraiselle iholle ja aluksi käytinkin tätä kosteuttamaan kasvojani. Kesällä ja syksyllä Keratosis pilaris tuskastutti minua otsan alueella ja otsasta tulikin taas sileä ja näpytön, kun käytin tätä voidetta kuorittuani ensin ihoa aspiriinilla.

5180dadb89ac610770000002.jpg

Tästä dödöstä en taidakaan enää vaihtaa pois. Jostain syystä aineenvaihduntani on laihtumisen (?) myötä muuttunut ja muut dödöt eivät enää pidä pahoja hajuja pois, vaan ainoa mikä toimii on tämä. Kallis on, mutta toimiva. Löytyy myös hajusteettomana versiona. 

5180dade89ac611c6e00000c.jpg

Yves Rocherin orgaaninen kaura-suihkusaippua ja Natural Honey Argan Oil vartalovoide loppuivat myös. Tuosta vartalovoiteen loppumisesta olen todella tyytyväinen, sillä se olikin jo pitkän aikaa ollut käyttämättömänä eikä sitä siis tarvitse enää hillota kaapissa. :)

5180dae189ac611b7000000c.jpg

Laveran hammastahna. Ihan ok oli, mutta en välttämättä kyllä juuri tätä hankkisi enää. Tykkään ajatuksesta, että tämä oli luonnonkosmetiikkaa, mutta voisin kyllä kokeilla muitakin merkkejä, jos päädyn hammastahnassakin luonnonkosmetiikkaan.

5180dae489ac61e268000011.jpg

Nämä kynsilakat eivät ole niin sanotusti oma juttuni, lähinnä väreiltään. Ne lähtevät siis kiertoon, jollekin joka niistä tykkää enempi.

Mites te muut, jotka olette tähän haasteeseen ottaneet osaa, loppuiko huhtikuussa paljon tuotteita? Ja jotka ette ole ottaneet osaa, niin lähtekäähän ihmeessä mukaan, aina ehtii messiin! :D

Tässä aiemmat kuukauteni haasteen osalta:

Tammikuu

Helmikuu

Maaliskuu


Aurinkoista torstaita kaikille! <3