Nyt on vihdoin aika toteuttaa jo melkein kolme kuukautta sitten saamani haaste eli lempipaikkani kotona. Haasteen sain Zubilta Zubi's Corner -blogista. Kiitos tästä ja anteeksi, että kesti "hieman". ;)

- Kerro kuvin ja sanoin, mikä on kotisi lempipaikka ja miksi
- Jaa haaste eteenpäin viidelle valitsemallasi blogille
- Muista kiittää haasteen antajaa

Tässä siis kuvia lempparipaikastani, jossa nökötän aina. Tämä on se minun turvasatamani kotona ollessa, jossa bloggaan, surffailen netissä ja siinä samalla katselen televisiota. Televisiota katselen pitkälti samalla netissä ollen, mutta jos haluan ehdottomasti keskittyä vain televisioon - leffaan tms. - niin pistän itseni vaakatasoon ja pää sohvan toiseen päähän.

IMAG4232.jpgIMAG4233.jpgIMAG4234.jpgIMAG4238.jpgIMAG4239.jpg

Tässä paikassa möllötellessä yhdistyy kaikki tarpeellinen. Läppärillä ollessa näkee television, kauniin orkidean ja Bestån päällä olevat asetelmat (paitsi ne jotka jää tonne telkkarin taakse, sillä telkkari on käännettynä sohvalle päin arkielämässä) sekä kylppäriä lukuunottamatta koko asunnon. Kahvikupposen voi laskea käsistään tuohon Bestån päälle tai sohvapöydälle joka ei nyt kaaoksen vuoksi päässyt kuviin. Tässä on siis hyvä olla. <3

Mikä on teidän lempipaikkanne kotona, onko yksi yli muiden vai useampia?

Laitan tämän lempparipaikka-haasteen eteenpäin seuraaville blogeille:

Beauty of Life

Oma Koti Valkoinen

Live & Home

Lisbet e.

Nordland 146

Daralandia

Little White Home

Kotikolmio

Maailman Paras Paikka

Villa H

Haasteen saavat ottaa vastaan toteutettavaksi myös muut! 

Mukavaa perjantai-iltaa, tänään illalla ainakin täällä istutaan telkkarin ääressä kuin tatti, sillä sieltä tulee Jääkiekon MM-kisat ja Suomi pelaa Saksaa vastaan. <3 <3