Muutama tavara jää laittamatta käytön jälkeen omalle paikalleen ja siitä se alkaa. Voinhan jättää tuonkin hetkeksi tuohon ja siinä se sitten on. Tavaramäärä kasautuu ja lopulta koossa on katastrofi. Ja hetki hetkeltä tilanteeseen tarttuminen vaikeutuu. Nyt olen jossain aallonpohjalla ja eilen vietin aikaa vain sohvalla katsomatta jääneiden sarjojen parissa ja yritin sulkea silmäni todellisuudelta.

Nyt ajattelin jakaa täällä blogin puolella kuvia kesken olevista projekteista sekä tavarakasoista, jotta saan hieman perspektiiviä. Sitten lähden asioille, hetkeksi pois kotoa, jotta saan rutinoitua itseni takaisin arkeen ja hieman välimatkaa kodin kaaokseen. Tämän viikon agendana onkin saada tolkkua räjähtäneeseen kotitilanteeseen ja tavarakaaosta selätettyä.

On niin totta, että raivaaminen ja järjestys luo selkeyttä mieleenkin ja vastaavasti epäjärjestys masentaa.

Alun perin mun piti esitellä vain keskeneräiset projektit, siksi alla on kuvia myös kaapin sisällöistä, jotka pitäisi käydä läpi ja siistiä. Eniten kuitenkin ärsyttää nyt nuo lattia- ja pöytäpinnoilla sikin sokin olevat tavarat. 

IMAG4399.jpg

Vanhan tv-tason laatikoissa olevat tavarat kuten kynttilät yms. etsivät uutta paikkaa.

IMAG4400.jpg

Lehtipino on onneksi pienentynyt jo aika paljon, mutta vielä on selailtavaa jäljellä.

IMAG4401.jpg

Sängyn jalkopäädyssä lattialla myös paikkaa etsiviä tavaroita. Tämä on oikeastaan ainoa paikka, mihin voi kerätä paikkaansa etsiviä tavaroita, muutoin ovat tiellä, kuten esimerkiksi eteisessä olisivat.

IMAG4402.jpgIMAG4403.jpg

Luopumislaatikkoni pursuaa jo yli äyräiden, ne pitää sijoittaa isompaan laatikkoon ja hyvin pian päästävä eroon. Jos ei kerran kukaan sisältöä tahdo, niin hus pois!

IMAG4404.jpgIMAG4405.jpg

Kylppärin tikashyllyn järjestely on edelleen kesken. Tarvittava materiaali kuten säilytyslaatikot odottavat jo vieressä, mutta en ole vain saanut tartuttua hommaan.

IMAG4406.jpg

Keittiön tason roipelaatikko pitää käydä läpi ja arkistoida tärkeät paperit.

IMAG4407.jpgIMAG4408.jpg

Keittiön kaapit olisi myös järjesteltävä uudelleen, onneksi eivät ole kuitenkaan pahimmasta päästä. 

IMAG4409.jpgIMAG4410.jpg

Sama homma liinavaatekaapin suhteen.

IMAG4411.jpgIMAG4412.jpg

Siivouskaappi on murheenkryyni, samoin kuin vanhassa kodissani. Mielessä on toki systeemi, millä tuohon saisi järkevästi tavarat, muttei ole päässyt vielä toteutukseen. Sitä ennen on vaan käytävä sisältö läpi ja yritettävä saada edes jonkinlainen järjestys ennen kunnon säilytysratkaisua.

IMAG4413.jpg

Vähän olisi järjesteltävää myös tässä astiakaapissa, jossa on kaikenlaista ruoan valmistukseen liittyvästä aina maljakoihin asti.

Onhan tämä toki noloa myöntää olevansa onneton, saamaton ja laiska käytännön järjestykseen liittyvissä jutuissa. Halusin vain tuoda esille sen, että aina täydellisyyden tavoittelu ei onnistu ja tilanteet voivat lähteä täysin lapasesta. Kaaos ruokkii itseään ja vaikka voisi kuvitella, että se inspiroisi toiseen suuntaan, se voikin upottaa lisää.

Olen pahoillani, jos tämä ällöttää teitä lukijoita, mutta minussa elää pieni toivo siitä, että tämän julkaisu nostaa minut aallonpohjasta ja saan itseni kasattua ja kaaokseni selätettyä. Sitähän tämä bloggaaminen voi parhaimmillaan olla; inspiroitumista ja tsemppausta monessa eri asiassa. :)

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille <3

 

P.S. Tekstiä ei ole läpi luettu eikä sensuroitu ennen julkaisemista -> tajunnanvirtaa