Muistin virkistämiseksi tarjoan teille nyt kuvia sisustuksestani ennen, jälkeen ja nyt. Ennen-kuva on ajalta, jolloin en sisustanut vaikka ehkä välillä luulin niin. Tai ehkä sisustinkin, mutta palikat eivät olleet aivan kohdillaan. Ainoa asia, mitä oikeastaan aikoinaan tein oli se, että hankin kotiini silmääni miellyttäviä esineitä ja värejä. Siihen se sitten jäikin. Muutosta aloin haluta vasta keväällä 2011 ja siinä muutoksen rytäkässä sitten aloitinkin oman blogini heinäkuussa 2011. Blogin tarkoitus oli alun perin seurata kotini muutosprojektia päiväkirjan malliin.

Ennen

516bbcfac98c7e712100001d.jpg

Huonekalut olivat pääosin puunvärisiä ja peräisin mistä milloinkin. Oli itse halvalla hankittuja sekä muualta saatuja. Tekstiilit olivat tumman puhuvia ja tykkäsin kovasti lämpimistä väreistä, kuten oranssista. Oranssista tykkään toki edelleen, mutta en enää pukisi kotiani kokonaan sillä värillä. :)

Jälkeen

516bbcfac98c7e3d4a000006.jpg

Syksyllä 2011 sain ystävän avustuksella raivauksen ihan toden teolla vauhtiin ja koti näytti projektin jälkeen jo ihan toisenlaiselta. Tuo ennen-kuva oli otettu olohuoneen oviaukosta eli tuolta tv-tason oikealta puolelta. Keittiön pöytä muutti hieman enemmän keittiöön päin, kun se vanhassa tilanteessa oli tuossa verhon kohdalla, missä on pistorasia.

Suurin muutos oli kodin sisustuksen värimaailmassa ja kalusteissa. Että mä rakastin tuota avaruutta kaiken sen roinamäärän ja tummemman värimaailman jälkeen. <3

Nyt

516bbcfdc98c7e3d4a00000b.jpg

Nyt tässä uudessa kodissa sama värimaailma on jatkunut enkä varmaan ihan äkkiä ole tummaksi sisustustani muuttamassa. Keskenhän tämä yksiön sisustaminen vielä on, siitä ei pääse mihinkään. Hyvällä mallilla ollaan kuitenkin. Yksiön sisustaminen ei ole niitä helpoimpia juttuja, sillä pienestä yhden huoneen asunnosta on saatava käytännöllinen ja mahdutettava monta käyttötarkoitusta samaan. Huoneen on toimittava makuuhuoneena, olohuoneena ja keittiönä. 

Olen kuitenkin saanut kiinni sisustuksen punaisesta langasta ja sisustussilmäni on hieman jo kehittynytkin. Tästä on hyvä jatkaa. :)


Mukavaa alkanutta viikkoa! <3