Tunnustan: Sorruin tekemään kosmetiikkaostoksen. Tässä kohtaa joku ehkä ajattelee, että "Entäs sitten?" ;)

Alkuvuodesta päätin tarttua haasteeseen, jossa on tarkoitus käyttää olemassaolevat kosmetiikkavarastot loppuun ennen kuin hamstraa uutta. Loppuneen tuotteen tilalle on ihan ok tietenkin hankkia uusi, mutta tarpeetonta Iih, mikä tuote ostamista tulisi välttää.

Minäpä sitten eilen näin The Body Shopin mainoksen ja sorruin ostamaan. No mutta kun tuote hiveli silmiä kauneudellaan ja mielikuva tuotteesta valtasi ajatukset.

5177840e89ac618f58000002.jpg

Mustikka vartalovoi, ah! TBS:n vartalovoit ovat aina miellyttäneet pakkauksillaan silmää ja nyt olen jotenkin mieltynyt mustikkaan. Mulla oli tuossa taannoin käytössä myös Lumenen mustikka-käsivoide ja tuoksu oli ihana, vaikka ei ihan normaalin mustikan tuoksuinen. Ja nyt kun halvalla sai... tilaukseen meni!

Tein myös toisen ostoksen, joka on aavistuksen tarpeellisempi vielä. Tällä hetkellä käyttämäni käsivoide ei varmasti kauan putelissaan vanhene, joten olin kaukaa viisas ja tilasin myös käsivoiteen. 

5177840e89ac612a59000003.jpg

Manteli käsi- ja kynsivoide

Tein kosmetiikkahaasteeseen ryhtyessäni lupauksen, että tunnustan reilusti, jos sorrun tarpeettomiin ostoksiin ja tässä siis tämä tunnustus, hih :)

Onko muita, joilla on ainakin välillä vaikeuksia vastustaa herkullisen näköisiä kosmetiikkatuotteita? ;)


​Kuvat: The Body Shop