Varoitus! Tulossa kuvia, jotka voivat olla vahingollisia herkimmille lukijoille. ;) Taannoin blogimaailmassa kiersi Naked Truth-haaste, jossa oli tarkoitus paljastaa omat kasvot meikittömänä. Jokainen sisustusbloggaaja tietää, että todellisuus ja arki eivät ole aina sitä, mitä sisustuskuvissa näkyy. Sisustuskuvia otettaessa siivotaan ja puunataan tai vähintäänkin rajataan pahimmat sotkut ja kaaokset tieltä pois, jotta kuvat olisivat inspiroivimpia ja nätimpiä.

Nyt on aika kokeilla jotain muuta. Haastankin sisustusbloggaajat raottamaan realismin verhoa ja kuvaamaan kotiaan juuri silloin, kun koti on kaikkea muuta kuin kuvauskunnossa. :) Tässä omaa todellisuuttani muutaman päivän takaa. Huhheijakkaa!

IMAG3473.jpg

Astianpesukoneen tyhjentäminen ja täyttäminen reaaliajassa on joskus yllättävän työlästä ;)

IMAG3474.jpg

Roipelaatikko pursuaa ties mitä ja aina eivät tavarat (heti) löydä oikeisiin paikkoihin. 

IMAG3475.jpg

Sohvapöydälle kertyy välillä turhankin paljon kaikkea, tämä on vielä aika kesy tilanne. :)

IMAG3476.jpg

Miksi nuo tavarat eivät ole laatikoissa piilossa? ;)

IMAG3477.jpg

Tähän rompekasaan tulee onneksi muutos, kun Bestå kotiutuu!

IMAG3478.jpg

Kovin usein on sänky petaamatta. Hyvinä päivinä jaksan sentään oikoa peiton ja asetella koristetyynyn paikoilleen. Päiväpeitto ei ole ollut käytössä aikoihin. Ja helmalakanakin pitäisi puhdistaa teippiharjalla hiuksista ja pölystä. 

IMAG3479.jpg

Sitten "ylpeyden" aiheeni eli sängyn jalkopääty. Tuohon olen kasannut eri paikkoihin meneviä tavaroita. Osa tavaroista on tuohon kertynyt huvikseen ja laiskuutta, osa etsii ihan oikeasti pitkäaikaista sijoituspaikkaa. Tällä hetkellä siis näyttää, että tuohon on helppo vaan laittaa tavarat muualta lojumasta. Pah!

IMAG3480.jpg

Eteisen naulakon siivoamista olen lykännyt ajatuksella, että kohta tulee kevät ja talvivaatteet ja -kengät tulee sitten joka tapauksessa pakattua pois. Mitäpä sitä turhaan järjestystä ylläpitämään siihen asti, hih ;) Ikean kassissa on vielä viikkaamattomat puhtaat pyykit edelliseltä pesutupareissulta. Inhoan viikkaamista, entä te?

Sotkuahan ja elämisen jälkiä mahtuu jokaiseen kotiin, mutta itseäni hieman harmittaa (vaikka laiska olenkin) tämä kaaos, sillä kun on pieni koti niin kaikki pienetkin kaaokset näkyy selvemmin ja massiivisempana. Onneksi koti ei (ihan) tämän näköinen ole aina. Edelleen jaksan toivoa, että Bestå kotiutuessaan antaa säilytystilan lisäksi myös lisämotiivia järjestyksen pitämiseen.


Minä haluan tämän haasteen pistää eteenpäin seuraaville blogeille:


Haasteeseen saa tarttua tietenkin myös ilman haastamista!


Siispä: Miltä teidän kotonanne näyttää? :D