Aurinkoista maaliskuun ensimmäistä päivää kaikille! :)

Täällä tosiaan sai aukaista silmät aurinkoiseen päivään ja sekös jos mikä saa hymyilemään. Lisäksi nyt on maaliskuun ensimmäinen päivä ja tämä kuu on se kuukausi, jolloin kevät alkaa hissukseen heräillä. Muutenkin tämä kuukausi tuo tuollessaan kaikenlaista kivaa, mii laik! <3

IMAG3263.jpg

Kosmetiikkavarastot tyhjiksi -haasteessa ollaan edetty taas kuukauden verran eteenpäin. Helmikuussa loppui seuraavat tuotteet.

IMAG2948.jpg
Buzzadorina käyttööni testiin saamani Dove Pure & Sensitive vartalorasva loppui ja loppupeleissä tämä oli kyllä toimiva rasva ja tykkäsin.


IMAG3125.jpg

Hih, tämä Humektan loppui viikossa. Tätä lotrasin kasvoilleni urakalla monia kertoja päivässä silloin kun sain aknelääkkeestä sen allergisen reaktion kasvoihini.


IMAG3224.jpg

Ducray-kuuriin kuuluva Neoptide-liuos, jota käytetään iltaisin hiuspohjaan. 

Kuten näkyy, aika vähän tuotteita sain käytettyä loppuun. Tässä maaliskuussa loppuukin sitten useampi tuote, sillä moni tuote oli loppumaisillaan näin kuunvaihteessa.

Kosmetiikkaa on varastossa vielä sen verran, että varsinaisesti säilytyksen osalta en ole vielä saavuttanut konkreettista tulosta. Puteleita ja purnukoita on edelleen siellä täällä ja hyllyt pursuilevat. Tämän haasteen tarkoitushan on opetella käyttämään tuotteita ennen kuin ostaa uusia ja omalla kohdallani tällä on tärkeä merkitys myös säilytyksen osalta. Pienessä kodissa kun säilytystilaa ei ole hirmuisesti, niin on kiva saada kosmetiikkavarastoja hieman pienemmäksi ja sitä myötä järjestystä taloon. :)

Miltäs teidän kosmetiikkasäilytys näyttää?