Voi, ette kuulkaa usko!

Eilen postipoika soitti ovikelloa ja sujautti käteeni luukusta mahtumattoman paketin. Siis mitä ihmettä, en mä ollut tilannut mitään sellaista, mikä pitäisi tulla kotitoimituksella. Lähettäjän kohdalla oli tuttu nimi, mutta en edelleenkään keksinyt syytä paketin tulolle. :)

Avasin paketin hämmentyneenä ja meinasin tosissani tipahtaa.

IMAG2652.jpg

Methodin nestesaippua Orla Kiely-kuosilla! Juuri sellainen, mistä Limited Edition: Orla Kiely + Method -postauksessa kirjoitin. Juuri, kun olin manannut ettei näitä saa Suomesta.

IMAG2654.jpg


IMAG2656.jpg


Tämä nestesaippua on päärynän ja inkiväärin tuoksuinen. Tuoksu on saippuamaisella tavalla makea ja miellyttävä. Ei kuitenkaan sellainen päärynäsiiderimäinen. Pullo on kaunis ja pirteä päärynäkuvioineen ja kestää katseita. Toivon edelleen, että meillä täällä Suomessakin joku keksisi lähteä tällaiseen yhteistyöhön, jotta saataisiin pirteyttä ja iloa pesuaineputeleihin. :)

Ystäväni S oli siis lukenut postaukseni ja tilannut tämän Californiasta saakka minulle kiittääkseen antamastani avusta sekä tehdäkseni minut iloiseksi. Siinä vasta todellinen enkeli, kiitos. <3