Olin tuossa joulukuun alkupuolella hieman alavireinen, niin jäi esittelemättä kaunis Itsenäisyyspäivän kukkakimppuni ja tuon kuvat näytille nyt, niin jäävät tänne sitten talteen ja muistoksi. Ja onhan tuossa kimpussa muutoinkin hieman kevään tuntua, joten sopii ihastella näin alkuvuodestakin. ;)

IMAG1753.jpg

IMAG1761.jpg

IMAG1757.jpg

IMAG1764.jpg

IMAG1751.jpg

Uusia lukijoitakin on tullut taas, ihanaa! Jokainen bloggaaja ainakin ymmärtää sen tunteen, kun käy blogissaan ja huomaa lukijamäärän kasvaneen. Se todellakin lämmittää. Ja ihan tuhottoman kaukana ei myöskään olla enää 300 lukijan rajapyykistä... sitä voisi ehkä jotain arvontaa pistää pystyyn, kun se täyttyy. Vai mitä olette mieltä?! ;) Sillä välin ehtii käydä osallistumassa vielä parhaillaan meneillään olevaan arvontaan, jossa voi voittaa terveydelle hyväksi olevan Humantool-satulaistuimen! (<-- klik!)

Tervetuloa siis kaikki uudet lukijat! <3