Kolme kuukautta on kulunut siitä, kun aloitin hiustenlähtöön tarkoitetun Ducray-kuurin. Kuurista kerroin Uusi keino taistelussa hiustenlähtöä vastaan -postauksessa. Tuotesarjaan kuuluu shampoo, hiusneste sekä sisäisesti käytettävät lisäravinteet. Viimeisen pillerin nappasin tänään.

IMG_9305.JPG

Shampoota jouduin tilaamaan yhden putilon lisää, se ei mitenkään riittänyt kolmeksi kuukaudeksi. Hiusnestettä ja shampoota minulla on siis vieläkin ja jatkan niiden käyttöä niin kauan, kun niitä on.

IMG_9301.JPG

Minulla tämä tuotesarja ei tuonut toivottua lopputulosta. Hiuksia lähtee edelleen ja mielestäni aivan liikaa. Hiuksia tosin on kasvanut lisää, sellaisia lyhyitä ja hentoja ja siihen tällä kuurilla on voinutkin olla merkitystä. En tiedä, miten vielä pidempiaikainen käyttö vaikuttaisi enkä tule tietämäänkään, sillä nämä kaikki kolme tuotetta sisältävä paketti on hinnaltaan oman talouteni ulottumattomissa. Jatkan siis taistelua hiustenlähtöä vastaan muilla keinoilla.

Positiivista tästä kuurista täytyy sen verran sanoa, että tuotesarja sopi hyvin herkälle päänahalleni. Ei ärsyttänyt hiuspohjaa eikä muitakaan ikäviä haittavaikutuksia ilmennyt. Tätä tuotesarjaa siis sopii mielestäni ainakin yrittää, jos kärsii hiustenlähdöstä. Yrittänyttä ei laiteta! Itse olen todella iloinen ja kiitollinen, että sain testata tätä. 

Hiustenlähdöstäni voi käydä lukemassa enemmän postauksistani Hiustenlähtö  ja Cutrin Bio+ Balance Moisturizer

Ducray-tuotesarjaan pääset tutustumaan tästä!


Sain tuotteet testiin, sillä olen mukana Trendin ja Lilyn testaajaryhmässä, jossa testaillaan vuoden 2012 uutuustuotteita.