Siis voi ääk! Oonko ollut uutispimennossa enkä ole tiennyt The Body Shopillaimp?type(inv)g(20822836)a(2045757) olevan verkkokauppa vai onko tämä tosiaan ihan uusi juttu?! No teinpä sen virheen sitten, että pelmahdin verkkokauppaan ja silmät saivat shokin. Siis voi jestas mitä tuotteita!

Tämä kosmetiikkaharakka, joka rakastaa kauniita purnukoita ja ihania tuoksuja meni ihan sekaisin. Olisin voinut poimia ostoskoriin tuotteita, joiden määrää ei kahdella kädellä lasketa ja pistää tänne teille kuvia ihanuuksista niin paljon, että saisitte ähkyn! Sitten sen pienen hetken yritin olla järkevä ja valikoin muutaman ihanan tuotteen, josta haluan teillekin vinkata, varsinkin näin talven ja tulevan joulun kunniaksi. 

ginger+sparkle+body+butter+.jpeg

cranberry+joy+shower+gel.jpeg

cranberry+joy+hand+cream.jpeg


Siis anteeksi, mä en vaan voinut itselleni mitään. Ja oikeesti, mä tahon tietää, jos teidän ostoskoriin eksyy tuolta jotain herkullisia juttuja. Mä olen niin lumoutunut, että en tiedä miten päin mun pitäisi olla oikein. Taidan koko loppuillan vaan surffailla tuolla verkkokaupassa ja kahmia virtuaaliostoskoriin kaikkia herkkuja. Uaaaah! <3 <3 <3

The Body Shopin herkulliseen maailmaan ohjaan teidät klikkaamalla TÄSTÄimp?type(inv)g(20822836)a(2045757), mutta en ajatellut olla vastuussa jos menette herkkujen määrästä sekaisin. ;)

P.S. Postauksen teko on vissiin tosi kannattavaa tällaisessa hurmaannu&hullaannu -fiiliksessä, tekstin on varmaan "tosi" selkeää ja järki mukana. Not! ;)


Sisältää mainoslinkkejä