Clas Ohlsonilta ostamani läpinäkyvät Clothes-tekstillä varustetut säilytyslaatikot saivat vihdoinkin kesävaatteistani täytettä. Turhan kauan ne rätit ja lumput tuossa eteisessä lojuivatkin. Mutta minkäs teet, kun oot laiska. ;)

IMAG0780_BURST001.jpg

Nyt laatikot saavat hetken möllöttää hattuhyllyllä, kunnes saan kaappiin tehtyä niille tilaa. Jos eivät sinne mahdu, kuskaan lodjut varastoon. Hattuhyllylle on ihan muita suunnitelmia, mutta pääasia on nyt se, ettei vaatteet loju enää pitkin poikin eteistä. ;)

IMAG1134.jpg


IMAG1139.jpg


Alemmassa laatikossa on kevät- ja syystakit ja ylemmässä laatikossa kesäiset paidat, mekot ja housut.

Säilytyslaatikoita voi tilata myös Ohlsonin verkkokaupasta ja laatikoiden tuotesivulle pääset tästä.

Itse ajattelin hankkia vielä pari saman sarjan Boots-laatikkoa. Kaupassa käydessäni niitä ei hyllyssä ole valitettavasti ollut.


Miten te säilytätte kausivaatteet silloin, kun on toinen kausi menossa?