Muutama viikko sitten kirosin uuden kotini tiskipöytää, kun se tuntui imevän itseensä kaiken mahdollisen lian ja jo pelkkä vesitarha sai karseat jäljet näkyviin. Sain todella paljon hyviä vinkkejä sekä tahrojen poistoon että jatkuvaan puhtaapitoon. Päätin ensimmäiseksi kokeilla Universal Stonea, joka on siis myrkytön ja luontoystävällinen puhdistusaine ja saatavilla ainakin isommista marketeista, esimerkiksi Prismasta.

IMG_9071.JPG

IMG_9072.JPG

IMG_9074.JPG

IMG_9077.JPG

Eikun mikrokuituliina käteen hieman kostutettuna ja sitten vaan pyörittämään tuossa kiven tyyppisessä puhdistusaineen pinnassa. Tämän jälkeen vaan pyörivin liikkein tiskipöydän kimppuun. Liinaa joutui välillä huuhtelemaan ihan huolella, sillä näky oli pyyhkimisen jälkeen seuraavanlainen:

IMG_9079.JPG
Ällöttävää! :D

Jotkut kohdat pyöritin läpi kahdesti. Puhdistusaineella pyyhkimisen jälkeen pyöritin alueen vielä huuhdellulla liinalla, vähän niin kuin olisin huuhdellut alueen. Kuivuessaan tiskipöydästä tuli todella puhdas ja kiiltävä. Alla kuvia, joissa näkyy ero alkuperäiseen likaiseen pöytään sekä lopputulos tavaroiden sommitteluineen.

IMG_9083.JPG
Ensimmäiseksi puhdistunut alue

IMG_9084.JPG
Puhdas versus likainen

IMG_9087.JPG

IMG_9088.JPG
Tarvitseekohan sitä edes hankkia kotiin peiliä? ;)

IMG_9089.JPG

IMG_9090.JPG

IMG_9092.JPG

IMG_9093.JPG

Ainakin Universal Stone toimii ja sitä voin suositella kaikenlaiseen puhdistukseen. Kiitos myös kaikille kommentoijille ja vinkkaajille postaukseeni tästä ikävästä tiskipöydästä. Jossain vaiheessa varmasti se inhottava suoja-aine kuluu pois tiskipöydästäni eikä ensimmäisten kuvan tyylisiä tahroja enää tule ja ylläpitosiivous helpottuu. :)