Tulevan kamerani merkki alkaa pikkuhiljaa selvitä. Olen saanut vinkkejä aloittelijoille ja useampi on jo suositellut Canonia sen helppokäyttöisyyden vuoksi eikä merkki mitenkään huono käsittääkseni edes ole. Pitkään mietiskelin Nikonia ja Olympusta, mutta mitä enemmän asiaa olen miettinyt ja mitä useamman aiheesta jotain tietävän kanssa olen keskustellut niin Canonin järkkäri on vahvistanut asemaansa ajatuksissani. Nyt vain malli on vielä epäselvä. Kovin kalliista päästä en mallia halua, joku ihan perus järkkäri kelpaa.

Tässä kaksi kiinnostavaa mallia.

CanonEOS600D+18-55ISIIKIT.jpeg
Canon EOS 600D + 18-55 IS II KIT

CanonEOS650D+18-55ISIIKIT.jpeg
Canon EOS 650D + 18-55 IS II KIT

Tuo Canonin EOS 600D olisi aloittelijalle varmasti ihan hyvä ja hintaluokassakin ihan mukiinmenevällä tasolla. EOS 650D on toki uudempi, mutta tarvitseeko tässä vaiheessa lähteä ihan upouutta mallia hankkimaan ja hintakin nousisi tämän myötä useamman satasen.

Mutta Canon se varmaankin tulee olemaan, sitten joskus. Ja aika varmasti juurikin järkkäri, jos tässä meinaan ihan tosissaan alkaa harrastamaan valokuvausta. Valokuvausharrastuksestani lisää huomenna.

Kauniita unia <3