Kummasti on alkanut täälläkin miellyttämään ripaus tuunattua modernin keskellä ja pitkään olen jo ihastellut, mihin kaikkeen taipuu esimerkiksi kuormalavat. Törmäsin vaihteeksi kokoelmaan erilaisia kuormalavaratkaisuja ja tässä joitakin nähtäväksi myös teille.

kuormalavainthralld.png

kuormalavainthralld1.png

kuormalavainthralld2.png

kuormalavainthralld3.png

kuormalavainthralld5.png

kuormalavainthralld6.png

kuormalavainthralld7.png

kuormalavainthralld8.png

kuormalavainthralld9.png

kuormalavainthralld10.png

kuormalavainthralld11.png

kuormalavainthralld12.png

kuormalavainthralld13.png

kuormalavainthralld14.png

Tähän mennessä olen pohdiskellut kuormalavan hyödyntämistä parvekkeella, sillä esimerkiksi sohvapöydäksi se taitaa olla turhan kookas näin pienessä asunnossa. Mutta vaikkapa valkoiseksi maalattuna ja pystyasennossa parvekkeen seinää vasten se voisi toimia vaikka missä kaikenlaisessa virassa.

Kuvat: via Inthralld