Nyt minullakin on "blogitakki" eli Jeane Blushin Tove Parkas! :) Nelly.comin alesta bongasin mustan parkasin omassa koossani ja eikun tilaukseen, vaikka onkin kesä tulossa. Nyt voin olla rauhallisin mielin, kun tiedän, että talven takkitilanne on hanskassa.

picture+001.jpg

picture+002.jpg

picture+004.jpg

Kunnolliset taskut, läppätaskussa nepparikiinnitys

picture+006.jpg

picture+008.jpg

Takin sisällä kiristysnauha vyötäröllä

picture+010.jpg

Just love it! Ja pakko korostaa kallisarvoista vinkkiä: Tämä takki on malliltaan iso, joten ostaessasi Tove Parkasin, ota normaalia kokoasi pienempi koko. Eli jos normaalisti olet kokoa S, ota takki kokoa XS.

Tämän takkiostoksen myötä lähtee kierrätykseen kaksi villakangastakkia, untuvatakki sekä yksi normaali toppis. Jäljelle jää tämän lisäksi vain lyhyempää mallia oleva Icepeakin toppis.