Nyt on käytetty joululahjaksi saatu TRESemmén kuivashampoo.

picture+138.jpg

Tämä piti lupauksensa. Lika ja rasva (näkyvä ainakin) lähtivät pois hyvin. Mulla on niin ohuet hiukset, että rasvoittuvuus näkyy heti, kun hiukset ovat hiukankin likaiset. Kuivashampoota vaan hiusten sekaan ja tadaa!

En uskalla sanoa miten tämä käyttäytyy tummissa hiuksissa, sillä itse huomaan suihkuttamisen ja käsittelyn jälkeen, että sormiin on tarttunut jotain "pölymäistä" tai siltä ainakin tuntuu. Voi olla, että tummassa hiuksessa tämä jotenkin näkyisi, mutta omissa vaaleissani ei niinkään. Tosin harjailen hieman hiuksia myös käsittelyn jälkeen.

Tuoksu on todella raikas, vähän kuin olisi laittanut hiuksiin jotain hyvää tuoksua tai hiuslakkaa. Ja vaikka suihkuttelisi hieman enemmänkin, niin ympärille ei tule voimakasta ja inhottavaa katkua. Klippoteketin kuivashampoossa olen katkua havainnut. Tässä kuivashampoossa ei ole huomattavaa muotoilua tukevaa efektiä, eikä siten ohuet hiukseni takkuunnu tuotetta käyttäessä vaan siliävät ja jäävät raikkaan ilmaviksi.


Suosittelen!

Seuraavaksi käyttökokemuksia sitten Klippoteketin kuivashampoosta.