Sain blogin kautta Eettinen Luksus Oy:ltä testattavaksi Methodin pesu- ja puhdistusaineita, kuten aiemmin jo kerroinkin. Olen joitakin ehtinyt jo kokeilla (Pyykinpesuaine Fresh Airin kokemuksia voi käydä lukemassa TÄÄLTÄ) ja ajattelin nyt kertoa kokemuksiani Methodin käsitiskiaineesta. Tuoksuja on kaksi; kurkku ja klementiini. Olen ottanut käyttöön Kurkun tuoksuisen tiskiaineen ja olen ollut tyytyväinen.

picture+036.jpg


Tuoksu on mielenkiintoinen ja tuo kyllä etäisesti mieleen kurkun. Olen paljon tuoksutellut ihan pullosta suoraan sekä tiskatessa. Haistoin jääkaapistakin ihan oikeaa kurkkua, mutta eihän kurkku oikeasti tuoksu juuri miltään eikä ainakaan vahvasti. Mieto kyllä on tiskiaineenkin tuoksu, voisin kuvitella ns. tuoksuallergikoillekin.

Käytän astianpesukonetta, mutta jotkut astiat on vähintäänkin esipestävä ennen koneeseen laittoa ja siihen olenkin tätä käyttänyt. Pullo toimii pumppumenetelmällä. Yksikin pumppaus annostelee ainetta aika paljon, joten puolikaskin pumppaus riittää. Aine vaahtoutuu mallikkaasti ja puhdistaa hyvin. Huomioitavaa on, että en ole todella törkyisiin ja rasvaisiin astioihin tätä kokeillut, sillä sellaisia ei minulla juurikaan kerry. Eli ihan peruslikaiseen tiskiin tämä tehoaa. Plussaa siitäkin, että astioihin ei jää pesuaineen tuoksua huuhtelun jälkeen. Joskushan pesuaineet tuoksuvat niin voimakkaasti, että se ikään kuin tarttuu astiaankin. Käsiin aine jättää hyvin miedon jälkituoksun.

Tiskiaine on siis riittoisa, jos huomioi vahvan pumppaustehon eikä pumppaa kerralla pohjaan asti. En ole omaani kovin paljon vielä käyttänyt, mutta koska en heti hoksannut tuota pumppausvoimakkuutta, on ainetta kulunut käyttöön nähden hieman enemmän.


picture+037.jpg

Kurkun tuoksuisen käsitiskiaineen ainesosaluettelon löydät TÄÄLTÄ ja lisätietoja muutenkin voi käydä lukemassa Eettisen Luksuksen kotisivuilta eli TÄÄLTÄ.

HUOM! Methodin käsitiskiaineisiin on saatavilla täyttöpussi (1064 ml) eli ekologisuus ja eettisyys toteutuu näissäkin tuotteissa. :)

dishpumpcucumberrefill.jpg
Method Dish Soap Refill (kuva: Eettinen Luksus Oy)

Vielä en valitettavasti osaa sanoa, käyttäisinkö tätä jatkossa. Pitää ensin tutustua vielä siihen klementiinin tuoksuiseen käsitiskiaineeseen. Mutta voin kyllä muutoin suositella tätä kurkun tuoksuista. Tuoksuhan on kuitenkin aika iso osa tiskiaineen valintaprosessia, mutta meitä on niin moneen junaan että jotkut tykkää ja jotkut ei. Kokeilemalla se selviää! :)


[Tämä postaus on tehty yhteistyössä Eettinen Luksus Oy:n kanssa]