Eettinen Luksus Oy:ltä saamastani Method-paketista löytyi Kurkku-käsitiskiaineen lisäksi toinenkin käsitiskiaine, mutta Klementiini.


tiskiaine-klementiini.jpg

Ihan ensimmäiseksi tuoksuttelin ainetta pullon suusta ja sain kuin sainkin nenääni ja mieleeni sitruksisen tuoksun, jonka myös klementiiniin pystyin yhdistämään. Tässä käsitiskiaineessa mielestäni tuoksu vastasi paremmin kuvattua kuin kurkussa.

Ominaisuudet ovat tuoksua lukuunottamatta identtiset kurkun kanssa. Huomioitavaa on edelleen, että tätä ei tarvitse annostella välttämättä edes yhden kokonaisen pumppauksen verran. Todella riittoisaa ja vaahtoaa sopivasti.

Myös tähän Klementiiniin on saatavilla 1064 ml:n täyttöpussi. Tarkemmin tiskiaineen ominaisuuksista kerroin jutussani Method Dish Soap - Cucumber.

dishpumpclementinerefill.jpg


TÄSTÄ pääset tiskiaineen ainesosatietoihin ja TÄÄLTÄ pääsee kurkistamaan Methodin jälleenmyyjät.

Itse pidän enemmän tästä klementiinin tuoksuisesta tiskiaineesta. Pidän siitä, että astianpesuaine tuoksuu raikkaalta. Tuo hieman hohtoa tiskihommiin. :D Sitä paitsi olen kovin mieltynyt tähän pumppupullotyyliin. Tätä siis jatkossa ajattelin itse käyttää.

Onko teillä kokemusta näistä jommasta kummasta käsitiskiaineesta?


p.s. Molemmat käsitiskiaineet muuten sisältävät E-vitamiinia ja Aloe Veraa eli ovat hieman ystävällisempiä käsille! Jos nyt käsin tiskaaminen ikinä on ns. käsiystävällistä. ;)


[Tämä postaus on tehty yhteistyössä Eettinen Luksus Oy:n kanssa]