No niin, uusi vuosi ja uudet kujeet! :D

0202004003623_01.jpg?width=191&height=25


Kuva Stockmann

Tällainen olisi hakusessa! Etsiskelin moista maljaa jo jouluksi, olisin halunnut siihen esille ihanat punaiset joulupalloni. Mistään ei vaan löytynyt. Tämä kuvan malja on Stockalta Villa Stockmann -sarjaa. Hinta on reilut neljäkymmentä euroa. Aika hulppea hinta, halvempikin kelpaisi. Olen etsinyt tämän tyyppistä Stockmannin lisäksi Tarjoustalosta, Tiimarista, Pentikiltä, Ellokselta ja mistähän muualta vielä... Tietääkö kukaan, mistä löytäisin tämmösen jalallisen lasimaljan ja edullisemmin kuin Stockmannilta?!! Ensisijaisesti olen haaveillut maljan asettamisesta makuuhuoneen lipaston päälle ja maljaan hajuvesiäni. Tarjoustalossa oli vastaavanlainen, mutta matalammalla jalalla ja sen lisäksi maljassa oli jalan kohdalla sisällä kolo. Eihän siihen nyt himskutti voi mitään laittaa!