4 kommenttia “Christmas Home part I

  1. Wäy, verholaudassa koristetta. Miksi mä en keksiny tota :)<br />Mä oon miettinyt monasti että mitä et voi piilottaa, korosta. Niin että jotain vois laittaa lautaan mutta mitä. Joulunaikaan se vois olla just tota nauhaa…nätti!!!!

  2. Outi: Mulla meni monta viikkoa keksiä, minne noita köynnöksiä laittaisin. Pitkään ne oli kieputettuna mun sisustustikkaisiin, mutta en ollut tyytyväinen. Viime sunnuntaina sitten pähkäilin ja totesin, että jos ne saisi tonne ylös. Ja sinnehän se punainen köynnös sitten meni ja bonuksena sain idean, että laitetaan hopeinen köynnös vielä tasapainottamaan punaista väriä ja köynnöksen epätasaisuutta. Ja hienohan tuosta tuli! Ja tosi kiva, että on näkyvillä, mutta toisaalta tuolla ylhäällä jolloin se ei ole liian hallitseva. 🙂

  3. Luin vasta nyt tätä postausta ja pakko kysyä mistä nuo neljännen kuvan kynttilälyhdyt (?) ovat? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *