Makuuhuoneen uusi sisustus

Vihdoin olisi aika hieman vilautella teille makkaria, joka on kokenut jonkinmoisen muodonmuutoksen.

picture+308.jpg

picture+310.jpg
Lipaston puupinta peitettiin sisustukseen tarkoitetulla kontaktimuovilla, tuli muuten ihan erilainen entiseen verrattuna. 🙂 Aikoinaan Prismasta ostamani ”hahamotaulu” pÀÀsi vihdoin esille. MĂ€ niin ihastuin tuohon kun nĂ€in sen, monta kertaa sitĂ€ kuolasin ja olihan se lopulta saatava. <3 Lipaston pÀÀllĂ€ myös ystĂ€vĂ€ni sairaalaan tuoma Tulilatva.
picture+295.jpg

picture+290.jpg

IMG_7170.jpeg

IMG_7172.jpeg

Viimeinkin löysin pĂ€ivĂ€peitteen, jonka materiaali on sellaista, ettei kissankarvat tartu juuri lainkaan. YstĂ€vĂ€ltĂ€ sain maailman pehmoisimman torkkupeitteen ja netistĂ€ löysin nĂ€mĂ€ ihanat mustat tĂ€htityynyt. 🙂 YöpöytĂ€nĂ€ toimii olkkarista makkariin siirretty Ikean Lack-pöytĂ€. Uudet yöpöydĂ€t tĂ€ytyy jostain löytÀÀ, sillĂ€ toisella puolella on yöpöytĂ€nĂ€ ikivanha valkoinen laatikollinen yöpöytĂ€ (yĂ€h). PöytĂ€valaisimet oli halpisdiili Ellokselta. Yhden sai eurolla ja toisen jollain kuudella eurolla. 😉 Ajan kanssa saatan hankkia kyllĂ€ paremmat, aika herkĂ€sti keikkuilee varjostimet.

Valkoisten valoverhojen kanssa mulla oli veluurityyppiset tummanruskeat verhot ja ensi alkuun kun meinasin tehdĂ€ huoneesta ruskea-musta-valkoisen, ne olisivatkin olleet mukavan lĂ€mpimĂ€n nĂ€köiset. PÀÀtin kuitenkin, ettĂ€ jĂ€tĂ€n suosiolla ruskean pois ja keskityn valkoiseen ja mustaan. PÀÀtös oli oikea, nĂ€in on paljon parempi. 🙂 Verhot joudun kuitenkin uusimaan, sillĂ€ nuo on ohutta voilĂšeta ja ostettu alun perin kankaana, joita sitten ystĂ€vĂ€ni hieman tuunasi verhoiksi sopivammaksi. Pieni ADHD-kisuni niitĂ€ sai jonkin verran rapsittua tÀÀllĂ€ asuessaan, joten ovat hieman kĂ€rsineet. Ja kesÀÀ kohti tarvitsee alkaa etsimÀÀn jonkinlaisia lisĂ€verhoja, jotta saisi hieman hĂ€mĂ€ryyttĂ€ huoneeseen. Aurinko aloittaa meinaan paistamisen makkarin ikkunaan. 🙂

Muutakin hienosÀÀtöÀ makkari vaatii vielÀ, mutta perusmuoto on nyt sitten tuossa. Tosi iso kiitos avusta Miialle! <3

13 kommenttia “Makuuhuoneen uusi sisustus

  1. HyvÀltÀhÀn siellÀ nÀyttÀÀ! Ihanat ja just passelit noi tÀhtityynyt :O) TykkÀÀn kovasti ;D &amp;lt;3&amp;lt;3&amp;lt;3!

  2. Ihanan kaunista! &amp;lt;3 =D Toi hahmotaulu on kyllÀ niin suloinen. Jaksan ihastella sitÀ aina vaan! &amp;lt;3

  3. Kivalta tosiaan nÀyttÀÀ..Hei onx nÀÀ ne &amp;quot;meidÀn&amp;quot; tyynyt?

  4. Eikö ookki ihana tunne ko löytÀÀ sen oman tyylin mitĂ€ haluaa kĂ€yttÀÀ 🙂 ja pikkuhilijaa ko &amp;quot;rakentaa&amp;quot; niin saapi kotosaaki kaupanpÀÀlle ja just mieleisen 🙂 vaikka vĂ€lillĂ€ onki olo ettĂ€ &amp;quot;mulle-just-nyt-heti-kaikki&amp;quot; 😀

  5. Miia: MÀki rakastan sitÀ :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Hyypiön elÀmÀÀ: On nÀÀ ne &amp;quot;meidÀn&amp;quot; tyynyt :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;MeÀn Satu: Aivan ihanaa, paljon stressittömÀmpÀÀ. Paitsi ettÀ, olen kauhukseni huomannut haluavani vielÀ minimalistisempaa. Aika jÀrkyttÀvÀÀ tajuta, ettÀ tavaraa on muka vielÀkin liikaa. :o&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Satu: KyllÀ, huomattavasti yksinkertaisempaa. &amp;lt;3

  6. MinkĂ€ merkkinen toi tiedĂ€n pĂ€ivĂ€peitto on? Hakusessa itellĂ€nikin kissankarvoja karttava valkoinen pĂ€ivĂ€peitto. En millÀÀn ole sellaista löytĂ€nyt 🙁

  7. Voi kÀÀk! MÀ en kuolemaksenikaan muista, hankinko tuon H&amp;amp;M:sta vai Ellokselta. :/ KÀvin vielÀ kurkkaamassa, olisko siinÀ pesulapussa lukenut, mutta eipÀ ollut. Sori!!

  8. Toikin on tosi kivan ja ylellisen nĂ€köinen! EikĂ€ nĂ€ytĂ€ karvankerÀÀjĂ€ltĂ€. 🙂

  9. Selvisi peiton merkki ja ostopaikka eli peitto on Ellokselta ja nimeltÀÀn Ellie! 🙂

  10. Ellie-niminen pĂ€ivĂ€peitto ja Ellos ostopaikkana. Äsken löysin tiedon. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *