Pehmoinen ihanuus

Nyt on mun olohuoneessa vihdoin ihana ja pehmeä matto. Kyllä sitä olikin jo odotettu!

picture+310.jpg

picture+309.jpg

picture+296.jpg

picture+297.jpg

picture+302.jpg

picture+305.jpg

Matto löysi kotiini Hobby Hallista. Matto on Koodi-sarjaa. Väri on siis musta, koko 160 x 230 cm ja malli Gloss. Matto saattaa ehkä vielä jossain vaiheessa etsiä parempaa paikkaa ja asentoa, mutta nyt se ihastuttaa tässä ns. olkkari-osassa.

Sohvalla on myös keittiö”remontin” yhteydessä paikkansa saaneet tähtityynyt à la Minna. Niistä vielä kiitos. <3 Kuvien laatu on edelleen ihan yhtä huonoa kuin aiemminkin ja älkää huoliko, laatu jatkaa huonouttaan vielä x aikaa. 😉 Kunnes saan jostain uuden kameran…

2 kommenttia “Pehmoinen ihanuus

  1. Ihana matto! Meidänkin pitäisi ostaa uusi matto olkkariin. Jospa saisi itsensä raahattua jossain vaiheessa Kodin Anttilaan matto-ostoksille.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Satu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *