Arne Jacobsenin kupit

arnejacobsen-kupit1.jpg
arnejacobsen-kupit2.jpg

”Alunperin Århusin kaupungintalon opasteita ja kylttejä varten suunniteltu kirjasinmalli on Arne Jacobsenin käsialaa. Nyt se on nähtävillä Design Lettersin valmistamissa korvattomissa nimikkokupeissa…”

Kupposia pääsee tutkailemaan ja ostamaan Finnish Design Shopista.

(kuvat valmistajan via Sisustusblogi)

2 kommenttia “Arne Jacobsenin kupit

  1. Miia: Mä en ole ihan varma, keksisinkö nuille mitään käyttöä tai säilytyspaikkaa.<br /><br />Voisi tietty hankkia yhden omalla nimikirjaimella ja käyttää vaikka kynäpurkkina. Mä olen yrittänyt kauan jo etsiä kynäpurkkia, joka ei ahdistaisi mua. Mä en tiedä, mikä kynäpurkeissa mua ahdistaa. Kai se näyttää jotenkin kaaosmaiselta kun kynät on sikin sokin jossan purkissa. Mä en vaan halua mihinkään mun kotiin mitään toimistomaista. Kato nyt, ku raivaus on saanut mut ahnehtimaan lisää raivausta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *