Minulla on kunnia esitellä teille…

Ystäväni sekä uuden ilmeen kodilleni antaneen ja loistavan sisustussilmän omaava Miia Oma Koti Valkoinen -blogista. Monet vinkit, suorat neuvot ja konkreettinen sisustusapu ovat suurimmaksi osaksi Miian tekosia. En ole koskaan tuntenut ketään niin energistä ja aina kovalla sisulla eteenpäin menevää tyttöä kuin hän. Välillä ihan hengästyn, kun Miia vaan suoltaa ideoita, energiaa ja positiivisuutta.

picture+269.jpg
picture+262.jpg

En tiedä, mitä tulevaisuus tuo kullekin tullessaan, mutta niin hyvä ja ammattimainen on visuaalisuus Miialla, että ihan suoraan uskallan ehdottaa Miialle oikeasti uraa sisustuspuolella. Moni varmasti hyötyisi Miian ”sisustussilmästä”.

picture+302.jpg

Kiitos Miia! <3

2 kommenttia “Minulla on kunnia esitellä teille…

  1. Kaunis kiitos ihanista sanoistasi!!! &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 &amp;lt;3 Ensi lauantaina jatketaan projektia! =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *