Erilainen aamupala

Raejuustoa ja sokeritonta persikka-vadelmakeittoa. Ai miten niin outoa?! ūüėČ
Vuosi sitten osallistuin Jutta Gustafsbergin Go fat go -haasteeseen. Aamupalaksi oli 100g raejuustoa, 1,5dl sokeritonta mehukeittoa ja 40g kaurahiutaleita. Söin aluksi siis kaurapuuroa mehukeitolla ja jälkkäriksi raejuustoa, kunnes törmäsin netissä keskustelupalstalla jännään ideaan. Kaurapuuroa ja sekaan raejuusto ja mehukeitto. En ollut ainoa, joka hämmästeli tätä kombinaatiota, mutta en ollut myöskään ainoa, joka maistettuaan ihastui makuun.
Pitk√§√§n s√∂in t√§t√§ aamupalaksi, kunnes karpatessa j√§tin kaurahiutaleet pois. T√§n√§√§n sitten kokeilin tuota raejuuston ja mehukeiton yhdistelm√§√§. Se oli ihan sy√∂t√§v√§√§ ja voin sy√∂d√§ toistekin, mutta kyll√§ se kaurapuuro vaan tekee siit√§ paljon parempaa. ūüôā

2 kommenttia “Erilainen aamupala

  1. Ohikulkija, blogin sattumalta löytänyt kysäisee etkö ole kokeillut kaurahiutaleita ilman että teet puuroa? Ovat mainioita esim. mehukeiton kanssa sinällään

  2. Anonyymi: En tosiaan koskaan tullut kokeilleeksi kaurahiutaleita mehukeiton seassa, vaikka kuulin joidenkin niin tekevän. Ihastuin niin totaalisesti tuohon toiseen yhdistelmään. Ja olen aina pitänyt kaurapuurosta. Taidan kokeilla niitä hiutaleita mehukeittoon sitten joskus, kun varmaankin otan kaurahiutaleet taas ruokavaliooni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *