Keittiön pöydälle kaverit!

Vihdoinkin saapuivat ruokapöydän kaverit Flower-tuolit. 🙂

picture+171.jpg
picture+174.jpg
picture+178.jpg

Miten noi kuvat nyt tällä kertaa ovat NOIN huonolaatuisia… En siis viitsi kovin paljon isommaksi niitä laittaa. Tätä tää on, kun ei (vielä ainakaan) omista muuta kuin menettelevän kameran ja senkin HTC Desiren sisällä 😉 Mut kuulkaas! Nyt mulla on kutakuinkin yksi kokonaisuus valmiina, joten tästä on hyvä edetä hissukseen. Tuon keittiön pöydän ja tuolien alle olisi tarkoitus mahdollisesti jonkinlaista mattoa hankkia ja sitten myös pöytätabletit. Ne on kuitenkin sisustusta parantavia yksityiskohtia. Kyllä tuossa jo nyt kelpaa syödä! 🙂

2 kommenttia “Keittiön pöydälle kaverit!

  1. Hyvännäkönen pöytä ja tuolikokonaisuus 🙂 ja valkonen joka minunki lemppari tällä hetkellä :)<br />Pikkuhilijaa sie saat sisustettua kotia oman uuen maun mukaseksi 🙂 Pikkuhilijaa sisustettu koti onki paras koti ko silloin on tullu mietittyä paljon kokonaisuutta ja toimivampia ratkasuja :)<br />Kyllä se siittä muotoutuu pikkuhilijaa :)<br /><br />Terkuin,<br />Satu

  2. Onnistui tosiaan tuo ruokapöytä kokonaisuutena. Ennen tuolien saapumista ehdin jo epäillä.<br /><br />Kiitos kannustuksesta! On joutunut nieleskelemään muutaman kerran ja asennoitumaan jopa siihen ettei tää blogikaan sitten ehkä ole vain sisustusblogi. Ei riitä millään pelkät sisustusaiheet. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *