Sappeen Tähti

Lupailin jo heinäkuun puolella laittaa kuvia kesälomareissulla kuvaamastani Sappeen vuokramökistä. Otsikon mukaisesti nämä muutamat mökit olivat Sappeen Tähtiä. Mökeillä oli siis nimet ja osoitteet. En tiedä, ehkä en vain ole paljon matkaillut mökkejä vuokraten, mutta tämän mökin sisustus tuntui ennemmin melkein kodin tyyliseltä. Ihan kaikki mökissä ei ollut niin hienoa, kuten yläkerran makuuhuoneet ja alakerran makuuhuoneet. Alakerrassa kahden hengen makuuhuoneita kaksi ja lisäksi wc ja sauna. Näistä ei nyt kuvaa tullut, mutta muutoin tallensin hieman sisustus- ja varustetasoa. Myös sisustuksen väri olisi voinut olla vielä kivampi, mutta kyllä tosiaan minun mielestä jo mökiksi aika magee tämä. 🙂 Itse en tässä mökissä asunut.

picture+173.jpg
picture+234.jpg
picture+239.jpg
picture+240.jpg

picture+243.jpg

picture+235.jpg
picture+254.jpg

picture+255.jpg

picture+256.jpg

picture+257.jpg

picture+258.jpg

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Sappeen Tähti

  1. Wau tota keittiötä, ei todellakaan uskoisi miksikään lomamökiksi! Ihana! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *