Kesä, aurinko ja kaupunki!

Rakastan kesäistä stadia. Talvella en niin innostu lähtemään keskustaan asti, kun asiat saa hoidettua lähempänä kotia. Kesällä on ihana kävellä ympäri keskustaa, kuumilla kaduilla ja piipahdella ihanissa kaupoissa täynnä ideoita ja energiaa. Varsinkin näin helteellä kaupunkielämään kuuluu ehdottomasti kahvilat ja terassit. Tänään pääsin vihdoin kokemaan terassin, jossa olen halunnut käydä jo useamman viikon; Stockmann Terracen. Olen katsellut terassin sisustusta ja miettinyt, miten ihana olisikaan pysähtyä hetkeksi siihen limulle, kahville tai vaikkapa siiderille. Jo aiemmin kesällä oli pakko ottaa kuva terassista, niin nätti oli sisustus.
IMAG1903.jpg

Tänään sitten vihdoinkin päätimme äitini kanssa piipahtaa limulla hikisen shoppailureissun lopuksi.

IMAG2175.jpg
IMAG2178.jpg
IMAG2179.jpg
IMAG2180.jpg
IMAG2181.jpg
Nautin eteläeurooppalaisesta kahvilakulttuurista ja istuisin hyvin mielelläni useampinakin päivinä terasseilla, nautiskellen vaikkapa ihania erikoiskahveja, jäätelöannoksia, limua ja siideriä. Tai vaikka söisin jonkun hyvän salaatin. Seuraavaksi olen ajatellut testata kuuluisan Mattolaiturin.
Tämän päivän shoppailuista lisää huomenna. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *