Info

White & Fresh on lifestyleblogi, jossa sisustetaan pientä helsinkiläiskaksiota. Kodin kokonaisilmeessä pyrin vaaleuteen ja yksinkertaisuuteen, tuoden mukaan pieniä, luonnollisia ja kodikkaita yksityiskohtia.  Lifestyle-aiheet pitävät sisällään kaikkea maan ja taivaan väliltä; terveyttä ja hyvinvointia, kosmetiikkaa ja ihonhoitoa, vaatteita, tapahtumia ja matkustelua. Kiteytettynä siis teeskentelemätöntä ja aitoa juttua kodista ja muista elämän osa-alueista!

Blogistani löydät sisustusjuttuja yleisilmeeltään vaaleasta ja yksinkertaisesta kodista, jossa mukaan on tuotu pieniä luonnollisia, kodikkaita ja jopa rouheitakin yksityiskohtia. Välillä haaveillaan ja välillä palataan taas maan pinnalle, sillä sisustan suhteellisen pienellä budjetilla. Sisustuksen lisäksi tarjoilen ohuthiuksisen ja herkkäihoisen kokemuksia käyttämistäni kosmetiikka-, ihonhoito- ja hiustuotteista. Kirjoitan välillä myös muista terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä jutuista. Innostun aina silloin tällöin hehkuttamaan ostamiani vaatteita, kenkiä ja asusteita sekä jaan kokemuksiani ja elämyksiäni tapahtumista ja matkoilta.

Kyllästyin vuonna 2011 sekametelisoppa-kotiini, jonka sisustuksessa ei ollut juuri päätä eikä häntää, ja tavaraakin oli joka paikka pullollaan. Halusin kodistani yleisilmeeltään vaalean ja raikkaamman. Aloitin blogini tukemaan kotini karsinta- ja raivaus- ja muutosprosessia.  Halusin myös kokonaisvaltaista muutosta muuhunkin osaan elämääni ja sillä blogi saikin nimekseen White & Fresh - valkoista ja raikasta. Vaikka projekti lähti liikkeelle jo 2011, niin edelleen riittää työnsarkaa. Ei taida ihminen ja koti olla koskaan täysin valmiita. :)

 IMG_1420.jpg

Olen 30+ syntyperäinen helsinkiläinen. Rakastan merta, valokuvaamista, Starbucksin frappucinoja, kotivaatteita, päiväunia ja satakielen laulua. Pidän järjestyksestä ja siisteydestä, mutta inhoan siivoamista. Seuraan paljon tv-sarjoja ja lemppareitani ovat muun muassa Suits, Salatut elämät, Greyn anatomia, Blacklist, Blue Bloods ja Quantico. Inhoan epäoikeudenmukaisuutta ja teeskentelyä, en tykkää myöhästelystä ja pelkään ampiaisia. Pyrin olemaan aina oma aito itseni, niin omassa arjessani kuin blogissanikin. :)

Yhteystiedot

Olisitko kiinnostunut yhteistyöstä blogini kanssa? Haluatko kysyä jotain?

Ota rohkeasti yhteyttä!

whiteandfresh@gmail.com