muji_kitchen.jpg

muji_stationery.jpg

muji_travel.jpg

muji_cosmetic.jpg

muji_notebooks.jpg

muji_storage.jpg

muji_bathroom.jpg

muji_housekeeping.jpg

muji_scincare.jpg

muji_textiles.jpg

muji_candles.jpg

Kuvat: MUJI

Ensimmäistä kertaa koskaan suosittu japanilainen lifestyle-konsepti MUJI osallistuu messuille Euroopassa ja tämä ensimmäinen kerta koetaan onnekkaasti meillä Suomessa, Habitare-messuilla 13.-17.9.2017. Suomessa MUJIa ei ole ja sitä onkin kuumeisesti tänne toivottu. Nyt vihdoin mekin saamme ripauksen tätä brändittömyyttä arvostavaa brändiä (!), kun MUJI perustaa pop-up myymälän Habitareen. 

- Tuomme Habitareen vahvoja perustuotteita, jotka ilmentävät parhaiten Habitaren kävijöille MUJIn konseptia ja identiteettiämme, joka perustuu kauneuden, luovuuden ja hyvän elämäntavan vaalimiseen, sanoo MUJIn pääjohtaja Masaaki Kanai.

Tästä tuli heittämällä ennakkosuosikkikohteeni Habitare-messuilla. Olen päässyt elämässäni kerran ostamaan MUJIn tuotteita, Tukholmassa Åhlénsin tavaratalossa, jossa on pieni MUJIn myymälä. Niinpä odotan messuja innolla ja ajattelin varata mukaani omaisuuden ostoksia varten. ;) Vielä kun saataisiin myymälä ihan vakituisesti Suomeen!

Pidätkö sinä MUJIn tuotteista? Oletko jo tutustunut?