Säännöllisin väliajoin haaveilen oikeanlaisesta ja kunnollisesta sohvapöydästä, sillä tällä hetkellä sohvapöytänäni toimii vesihyasinttirahi. Täytyyhän ihmisellä olla ihan oikea sohvapöytä. Vai tarvitseeko? 

sohvapoyta_vesihyasinttirahi_whiteandfre

sohvapoyta_vesihyasinttirahi_whiteandfre

sohvapoyta_vesihyasinttirahi_whiteandfre

sohvapoyta_vesihyasinttirahi_whiteandfre

sohvapoyta_vesihyasinttirahi_whiteandfre

Ei itse asiassa tarvitse. Onhan ihmisillä sohvapöytinä vaikka mitä viritelmiä: arkkuja, kaapelikeloja, raheja, penkkejä, jakkaroita jne. Jotenkin vain tuonne takaraivoon on jumiutunut ajatus siitä, mikä muka! olisi oikeanlaista. Sieltä se ajatus aika ajoin kurkistelee ja yrittää päästä vaikuttamaan narisevalla äänellään. Pöh, sanon minä!

Siihen asti, kunnes joskus jonkun jumalaisen sohvapöydän jostain löydän - jos semmoinen joskus tulee vastaan - tuo vesihyasinttirahi on oikein passeli. Sen kansi on tasainen niin, että jos jotain somisteita siinä tahtoo säilyttää, voi laittaa niitä rahin päälle asetetulle tarjottimelle. Mitään ylettömiä tavaramääriä kotonani ei enää ole, mutta jos joskus on tarvetta voin laittaa rahin sisällekin jotain säilöön. Sinne mahtuu helposti vaikkapa muutama torkkupeitto.

Onko teillä "oikea" sohvapöytä vai toimittaako sohvapöydän virkaa jokin muu kaluste tai vaikkapa itse tehty/tuunattu pöytä?