EDIT: Arvonta on päättynyt!

Kevätmessut on ihan pian täällä taas! Pääsee ottamaan ihan tosissaan vauhtia kevääseen. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 6.-9.4.2007. Ja koska minä pääsen osallistumaan messuille, niin haluan tarjota osallistumismahdollisuuden messuille myös jollekin teistä lukijoista. Arvonnan voittaja saa kaksi sähköistä messulippua, joten mukaan messuille voi ottaa seuralaisenkin.

logo_kevatmessut_messukeskus.jpg

Osallistu arvontaan jättämällä tämän postauksen yhteyteen kommenttisi omalla nimimerkilläsi sekä liittämällä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (sähköpostiosoitteita ei käytetä muuhun kuin arvonnan voittajan tavoittamiseen) tämän viikon sunnuntaihin 26.3.2017 klo 23:59 mennessä. Olisi myös kiva kuulla, mikä messuille eniten kiinnostaa ja mihin toivoisitte sieltä löytävänne inspiraatiota. :)

Onnea arvontaan! 

 

Messulippuarvonnan sponsoroi Kevätmessut / Messukeskus