Kaupallinen yhteistyö: Brother Finland

Olen jo pidemmän aikaa tuskaillut dymoni kanssa, sillä en yrityksistä huolimatta ole saanut siihen asennettua uutta teippiä. Kaverinkin kanssa yhdessä yritettiin. En siis ole päässyt nimikoimaan esimerkiksi keittiön kuiva-ainepurkkeja tai tekemään dymollani mitään muutakaan. Sattui siis sopivasti, kun pääsin yhteistyössä Brotherin kanssa testailemaan heidän juuri lanseerattua QL-800 etikettitulostintaan. 

whiteandfresh_brother_QL800_label_printe

Pieni, vain hieman yli kilon painoinen QL-800 etikettitulostin ei vie juurikaan tilaa pöydällä, tasolla tai kaapissa. Brotherin omilta sivuilta ladattavan ohjelman ja asentamisen jälkeen sähköverkko- ja USB-liitännällä toimiva tulostin tarjoaa mahdollisuuden erilaisten tarrojen tekemiseen. Kotiin, toimistoon, askarteluun - vain mielikuvitus on rajana! Minä testasin nyt tulostinta tulostamalla tarrat ja leikkaamalla ne vielä pienemmäksi. Liimasin tarrat keittiön kuiva-ainepurkkeihin ja nyt tietää taas, mitä missäkin purkissa on. Kunhan jossain vaiheessa saan taas kodin kaapit ja nurkat käytyä läpi, hankin säilytyslaatikoita, jotka sitten nimikoin. Erityisesti laatikot, jotka sisältävät harvemmin tarvittavia tavaroita kaipaavat jonkinlaista merkintää. Ajattelin myös testailla, voisinko hyödyntää tarroja jotenkin kivasti Bullet Journalissani. :)

whiteandfresh_brother_QL800_label_printe

whiteandfresh_brother_QL800_label_printe

whiteandfresh_brother_QL800_label_printe

Tulostimella voi tulostaa tarroja mustana ja punaisena eikä erillisiä muste- ja väripatruunoja tarvita, sillä tulostin käyttää lämpösiirtotekniikkaa - ensimmäisenä maailmassa! Myös viivakoodilliset etiketit saa suunniteltua ja tulostettua tällä tulostimella. Tulostimessa on integroitu leikkuri, joten voi tulostaa vaikka metrin (!!!) mittaisen tarran, jos sellaisen haluaa. Tämä edellyttää jatkuvaa rullatarraa ja sain myös tällaisen rullan testiin, joten ehdottomasti täytyy kokeilla pidempiäkin tarroja. :D Itse testailin nyt valmiiksi muotoon leikattuja rullatarroja. Brotherin valikoimista löytyy myös esimerkiksi liimatonta rullaa, joten tulostimella voi tulostaa ihan pelkkää paperiakin, vaikkapa kuitti- tai nimikorttitarkoituksiin. Rullatarra-valikoima on kyllä laaja, joten varmasti löytyy vaihtoehtoja joka tarkoitukseen.

Laite tukee seuraavia käyttöjärjestelmiä: Microsoft® Windows Vista®/ Windows® 7 / Windows® 8 Windows® 8.1 / Windows® 10 OS X v 10.10 / 10.11 / 10.12 Android 4.1 tai uudempi. 

Etikettitulostimien jälleenmyyjät löydät Brotherin nettisivuilta.


Tutustu Brotherin QL-800 -etikettitulostinmallistoon!

Brother


***

whiteandfresh_brother_QL800_label_printe

Nyt myös sinulla on mahdollisuus saada itsellesi Brotherin QL-800 etikettitulostin! Osallistu arvontaan omaperäisellä nimimerkillä ja kertomalla, mihin tarkoitukseen sinä käyttäisit tulostinta. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saan voittajan kiinni arvonnan päätyttyä. Sähköpostiosoite ei näy julkisesti eikä sitä käytetä muuhun kuin arvonnan voittajan tavoittamiseen. Arvonta päättyy sunnuntaina 12.3.2017 klo 23.59.

Onnea arvontaan! :)