Juhlat on kivoja, mutta pukeutuminen aiheuttaa lähes aina päänvaivaa. Juhla-asujen eri osat saavat hampaani kiristymään. Voin ihan hyvin pukeutua pikkumustaan, mutta ohuet sukkahousut saavat aikaan sydämentykytyksiä. Ne ovat liian ohuet, niistä näkyy läpi, ja sitten liian paksujakaan ei voi laittaa. Valitsen tästä syystä mieluiten housut, mutta ei minulla varsinaisia juhlahousujakaan ole. Korkkareitakin karsastan, mutta kyllä nekin tarpeen vaatiessa jalkaan sujahtavat. Tarvitsisin ehkä jonkinlaista juhlavaatekonsultaatiota ja tietenkin pari erilaista juhla-asua kaappiin.

Nykyään, jos juhlan pukukoodi sallii, pukeudun aavistuksen siistimpiin leggingsseihin ja puseroon. Sitten vain korot jalkaan ja menoksi. Kävin parissa kaupassa eilen ja yritin katsoa sieltä jotain pitkähelmaista puseroa, jonka voisin asustaa huomisiin juhliin, mutta joka kävisi myös arjessa. Löysin Gina Tricotista tällaisen Simone-tunikan. Kuosiltaan ei ihan jokapäiväistä tyyliäni, mutta jonka saa kuitenkin hyvin liitettyä omaan tyyliin. Tunika on 95 % viskoosia ja 5 % elastaania.

whiteandfresh_tunika_1373.jpg

whiteandfresh_tunika_1374.jpg

whiteandfresh_tunika_1372.jpg

Onko teillä selvät sävelet juhlapukeutumisen suhteen vai onko siellä muita, jotka kärsivät vastaavanlaisista ongelmista kuin minä?