Tämän joulunajan useimmin esiintyneistä tuoksuista tuntuu olevan omenapiirakka. En ole kyseistä tuoksua aiemmin jouluisin haistellut, mutta tosiaan tänä vuonna on Tuomaan markkinoilla Brooklyn Cafessa juotu kuumaa omenapiirakka-juomaa ja sain myös taannoisesta Adtractionin ja Sisustuskauppa.comin bloggaajaillasta Yankee Candlen Tarte Tatin -kynttilän. Onko omenapiirakka joulukauden herkku USA:ssa, tietääkö joku?

IMG_3966.jpg

IMG_3974.jpg

IMG_3972.jpg

Tarte Tatin on siis kausituoksu. Oma kynttiläni on M- eli keskikokoinen. Sitä riittää poltettavaksi helposti jouluun saakka ja jos omansa hankkii nyt ennen joulua, saa jouluisesta tuoksusta nauttia vielä joulun jälkeenkin. Jos tykkää omenapiirakan tuoksusta, niin nyt Tarte Tatin -kynttilä on tarjouksessa, myös L-kokoisena. Tarjouksessa näyttää olevan myös Candy Cane Lane -kynttilä. 

Aion kyllä harkita ensi jouluksi tämän saman tuoksuisen kynttilän ostamista, jos se säilyy kausituoksuissa. Miltä omenapiirakan tuoksu teidän mielestä kuulostaa?

 

Kynttilä saatu blogin kautta

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä