Löytyykö kaapista vielä käyttämättömiä torttutaikinalevyjä? Jos löytyy eikä perinteiset makeat tähtitortut meinaa enää maistua, niin kannattaa kokeilla suolaisia versioita. Täytteeksi valikoitui tomaattipesto ja vuohenvalkohomejuusto. Juustoksi kelpaa mikä vain, mutta alkuperäisessä ohjeessa käytettiin parmesaania. Kiitos vielä Riikalle tästä mainiosta vinkistä!

whiteandfresh1218.jpg

whiteandfresh1220.jpg

whiteandfresh1222.jpg

whiteandfresh1226.jpg

Tortut valmistuvat aivan perinteisten tapaan: marmeladin sijasta nokare tomaattipestoa, sakarat kiinni ja päälle siivu juustoa. Sitten vain uuniin 225 asteeseen ja noin 10-15 minuuttia, uunista riippuen.

whiteandfresh1229.jpg

Minä taidankin napata muutaman tortun lautaselle ja nauttia myöhäisen aamupalan. Oikein mukavaa päivää kaikille! :)