Sotka - huonekaluliike, jonka me kaikki suomalaiset tunnemme, ja jonka varmasti olemme joskus kokeneetkin. Sotkasta sotka-logoineen päivineen on meillä varmasti jokaisella jonkinlainen mielikuva. Niin on minullakin. Niinpä hetkeksi hämmennyin, kun joitain viikkoja sitten saamani mysteerinen kutsu uuden suomalaisen kodinsisustajan avajaisiin paljastui Sotkan avajaisiksi. Koska ensimmäiseksi ei tule yhdistäneeksi uutta ja iloisesti yllättävää kodin sisustusliikettä Sotkaan, niin olihan sitä mentävä paikalle katsomaan, mistä on todellisuudessa kysymys. :)

Sotka on tosiaan uudistumassa uuden sukupolven Sotkaksi. Uudistuksen pilottina toimii Varistossa kauppakeskus Viisarissa sijaitseva myymälä. Tämän lisäksi myös Sotkan logo ja verkkokauppa ovat uudistuneet. Ja onhan se myönnettävä: en minä Sotkan myymälään tuntenut astuneeni, kun ovista sisään kuljin. Myymälän stailauksessa on nähty vaivaa eikä nurkat pullistele huonekaluja miten sattuu. Värimaailma on uudistunut, tuotevalikoima on monipuolisempi kuin aiemmin sekä kokonaisuus on hallitumpi ja seesteisempi. Todellakin iloisesti yllättävä!

whiteandfresh2961.jpg

whiteandfresh2979.jpg

whiteandfresh2980.jpg

whiteandfresh2983.jpg

whiteandfresh2984.jpg

whiteandfresh2990.jpg

whiteandfresh2992.jpg

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh2986.jpg

whiteandfresh2.jpg

Nyt sitten vain odotellaan, että muutkin Sotkan myymälät uudistuvat. Sillä välin maistiaisia uudistuksesta saa Vantaan Variston myymälästä sekä verkkokaupasta. Hei vaan sitten vanha Sotka ja sotka-logo, kiva kun kävitte! Nyt kohti uutta! 

Uudistuneen Sotkan kunniaksi myös teillä on nyt mahdollisuus ostoksiin alennuksella. Koodilla 4JJLU7AM saa Sotkan verkkokaupasta ostoksista 30 % alennuksen (lukuunottamatta Vallilan tuotteita). Alennuskoodi on voimassa 30.11.2016 asti.

 

Tutustu uuden sukupolven Sotkaan!

www.sotka.fi