Piipahdin vaeltelin eilen tovin aikaa Itiksessä Finnmarin Pop Up -myymälässä, joka on vallannut pienen tilan kauppakeskuksen yläkerrasta kutakuinkin entisen Anttilan kohdalta. Myymälä on avoinna vuoden loppuun asti, ja siellä kannattaa ehdottomasti käydä, jos herkullinen joulusisustusvalikoima kiinnostaa. Jopa minä, vaikka en juuri joulun alla koristeiden yms. kanssa touhota, olin kuin lapsi karkkikaupassa.

 whiteandfresh3405.jpg

whiteandfresh3408.jpg

whiteandfresh3409.jpg

whiteandfresh3404.jpg

whiteandfresh3410.jpg

whiteandfresh3412.jpg

whiteandfresh3413.jpg

whiteandfresh3415.jpg

whiteandfresh3418.jpg

whiteandfresh3419.jpg

whiteandfresh3420.jpg

whiteandfresh3421.jpg

whiteandfresh3422.jpg

Olisin voinut ihan oikeasti ostaa vaikka ja mitä kivaa, mutta pysyin tällä kertaa maltillisena ja mukaani lähti ainoastaan itsenäisyyspäivän kynttilät sekä vähän tarvikkeita adventtikynttiläasetelmaa varten. Hyvin todennäköisesti palaan kuitenkin rikospaikalle suorittamaan lisähankintoja vielä ennen joulua. ;) 

Finnmarin myymälätiedot löytyvät heidän sivuiltaan, ja jos myymälää ei ole lähettyvillä, kannattaa kurkistaa myös verkkokauppaan.

Oikein mukavaa lauantaita toivottelen täältä aurinkoisesta Helsingistä! <3 :)