Kesäkukat on jo murattia lukuunottamatta jokin aika sitten poistuneet kuvioista, joten oli aika saada terassille jotain kaunista, jotain syksyistä. Ostin tänään kolme callunaa, joista kaksi pääsi puupölleille lyhdyn kaveriksi ja yhden sijoitin kaapelikelapöydälle. Tykkään kovasti noista kaksivärisistä callunoista, niissä on mielestäni enemmän ilmettä. Toissa talvena minulla oli keltainen calluna, joka oli kyllä tosi kiva. Piristävän erilainen. Semmoisen voisi kyllä tänäkin vuonna hankkia, jos sattuu tulemaan vastaan. :)

whiteandfresh0936.jpg

whiteandfresh0930.jpg

whiteandfresh0917.jpg

whiteandfresh0914.jpg

Terassin syys-/talvisiivousta en ole vieä tehnyt, sillä näin lehtien putoamisvaiheessa se puuha on yhtä tyhjän kanssa. Tuuli riepottaa kaikki pudonneet lehdet ympäri terassia ja ne kasaantuvat terassituolien ja pöydän taakse. Suurimmat lehtikasat harjailen välillä tuonne pensaaseen, mutta muutoin siivoan vasta myöhemmin. Samalla sitten puhdistan tuolit ja vien tekstiilit sisälle pois lumimyrskyjen tieltä. Kissalle tosin täytyy kai järjestää jokin suojaisa ja pehmoinen paikka jonnekin terassin nurkkaan niitä hetkiä varten, kun en ole avaamassa ovea. Ikkunalaudat puhdistan sitten ikkunanpesun yhteydessä. Tulevana viikonloppuna onkin ikkunanpesuprojekti suoritettava, ennen kuin päivät sujahtaa pakkasen puolelle. Naapuritalo on nyt luojan kiitos valmis ja tuo meidän katumme laatoitettu, joten enää ei pitäisi hirmuisen suuria hiekkapölykasoja muodostua. Niin ja pystyy kotia tuulettamaankin. ;) 

Mutta semmoista tänne... joko teillä on parvekkeet, terassit ja pihat syyskunnossa? :)