... ja kissa. Niin, siis päätin tänään testata LOISTE Livingistä saamani goodiebagin mukana tullutta näytettä Nord-T:n Helsinki-teestä, ja ottaa samalla muutamat kuvat tänne blogiinkin. Siirsin kissan jalkopäädystä toiseen päätyyn ja yleensähän kissa jää kiltisti siihen kohtaan, johon sen siirrän, mutta toisin kävi tänään. Olin saanut juuri aseteltua teekupin ja muut tuohon sängylle, niin eiköhän tämä könynyt takaisin tuohon, missä alun perin olikin. Olen saanut aika rauhassa kuvailla juttuja sängyllä, mutta tänään oli selkeästi Rakastan kameraa -päivä. Tarjolla oli todellakin siis teetä ja sympatiaa - kissasympatiaa. :D

whiteandfresh2474.jpg

whiteandfresh2477.jpg

whiteandfresh2478.jpg

whiteandfresh2480.jpg

Joka tapauksessa nauttimani tee on siis helsinkiläisen Nord-T -yrityksen käsin valmistamaa ja pakattua irtoteetä, jonka aineksista suurin osa on pohjoismaisia. Tee on luomusertifioitua ja siihen ei ole lisätty mitään ylimääräistä - ei öljyjä, aromeja tai muita lisäaineita. Tee on pakattu kauniisiin pakkauksiin ja eri teesekoituksilla on ihania nimiä: Moose on the Loose, Cabin Fever, Polar Night Cap, Sunset at Noon, Bear Hug ja Afloat with Folkboat. Lisäksi valikoimassa on ihan tavallista mustaa, vihreää tai valkoista teetä ja nämä onkin sitten nimetty Pohjoismaiden pääkaupunkien mukaan. 

Itse olen henkeen ja vereen kahvi-ihminen, mutta saan aina silloin tällöin teevimman. Useimmiten kipeänä, mutta joskus myös muulloin. Nyt on taas tullut juotua enemmän teetä, lieneekö syksyllä ja päätään nostavalla masennuksella jotain vaikutusta asiaan, tiedä häntä. Niinpä olen päättänyt hemmotella itseäni erilaisin keinoin, muun muassa polttamalla tuoksukynttilöitä, halimalla kissaa ja nauttimalla kuppitolkulla sekä piristävää että rauhoittavaa teetä tarpeen ja fiiliksen mukaan. Huomenna vuorossa on I love me -messut, miten oiva ajoitus! :)


Ihanaa viikonloppua kaikille ja muistakaa pitää huolta itsestänne! <3