Pari viikkoa sitten päädyin ostamaan uuden puhelimen. Vanha puhelimeni iPhone 5S toimi vielä, mutta oli ajan saatossa jo hieman kärsinyt. Näyttö ja lasikin oli kertaalleen vaihdettu ja ihan kaikki ei vaihdossa mennyt putkeen, sillä etulasi hieman irvisteli niin, että puhelimen valo hohkasi lasin reunoista läpi. Lisäksi puhelimen kameralla kuvatessa yhteen kulmaan jäi aina tumma varjo, joka oli usein kuvista rajattava pois.

Olin päättänyt ostaa uusimman iPhonen (seiskan), kunhan se tulee markkinoille ja saan säästettyä siihen rahat. Kun iPhone 7 ja uudet muutokset julkaistiin, esitettiin myös huhuja siitä, että ensi vuonna voisi olla edessä vielä isommat muutokset iPhonen 10-vuotis synttäreiden koittaessa. Seiskaanhan ei mitään järin isoa muutosta tullut, jos ei lasketa kuulokeliitännän poistumista ja sitä kautta vedenkestävyyttä sekä kameran parantelua. Päädyin siis tekemään lopulta muutoksen suunnitelmiini ja siirtämään uuden puhelinmallin ostosta vielä vuodella.

whiteandfresh0789.jpg

En uskaltanut luottaa siihen, että vanha puhelimeni kestäisi vielä kokonaisen vuoden. Niinpä päätin ostaa edullisesti saman iPhone 5S:n kuin mikä minulla jo oli, mutta täysin uutena ja ennen kaikkea ehjänä. Vanha puhelimeni oli väritykseltään valko-kultainen, mutta tämä uusi on hopea. En niin hopean ystävä ole, mutta eihän se oikeastaan haittaa, sillä suojakotelo peittää takakannen. Kotelo on puhelimella ehdottomasti oltava, sen opin edellisen puhelimeni kanssa kantapään kautta. Sormeni ja käteni ovat siitä kummalliset, että niistä tuppaa joskus lipeämään tavarat. ;) Vähän harmittaa, että kaupasta oli aitonahkaiset valkoiset kotelot loppu eli jouduin tyytymään tällä kertaa keinonahkaiseen. No, tärkeintä on, että puhelin pysyy ehjänä. 

whiteandfresh0790.jpg

whiteandfresh0794.jpg

whiteandfresh0798.jpg

Nyt kelpaa taas, kun on ihan tuore ja ehjä puhelin. Itselläni puhelimen kamera on niin tärkeä osa jokapäiväistä elämää, että ei auta yhtään, jos kaikki ei pelaa kuin junan vessa. ;) Tällä mennään siis seuraava vuosi ja odotetaan jännityksellä, millaisia isoja muutoksia iPhonen juhlavuosi mahdollisesti tuo tullessaan...