Olen miettinyt jo jonkin aikaa, että pitäisi saada paremmat kumisaappaat. Kumisaappaani ovat ulkoisesti ihan citykelpoiset, mutta niillä käveleminen on ollut äänekästä lompsottamista ja aika raskasta. Pohkeen alaosan kohdalta on saapas mennyt joka askeleella kurttuun ja olo on ollut vähän epämukava. Olen katsellut sillä silmällä Crocsin kumppareita eli Crocs Jaunt Shorty Bootseja. Muutama viikko sitten sovittelin niitä kaupassa ja pistinkin ne lopulta tilaukseen Crocsin verkkokaupasta

whiteandfresh1092.jpg

whiteandfresh1093.jpg

whiteandfresh1088.jpg

Valitsin kooksi W7:n, joka vastaa kokoa 37-38. Omat kenkäni ovat pääasiassa kokoa 38. Saappaiden lesti on leveä, joten jalalla on mukavasti tilaa. Ja voi, miten kevyt näillä on kulkea! Kuin olisi kevyet kesäkengät olleet jalassa. <3 Materiaali on Crocsin oma Croslite™, joka on siis umpisoluista hartsia. Mutkat suoriksi oikaistuna voisi sanoa, että muovia. Pohja on kumia.

whiteandfresh1101.jpg

Vähän olisi houkuttanut ihanat kirkkaan keltaiset saappaat, mutta valitsin käytännöllisyyden vuoksi mustat, sillä hillitty ulkonäkö tekee näistä citykelpoiset. Nyt voin jättää vanhoille lompsottimille hyvästit. :)

Ja hei, vielä tänään 31.7.2016 saa näistäkin kumppareista (ja muista Crocsin myyntihiteistä) 30 % alennusta! Jos on ollut mielessä kenkä- tai saapasosto Crocsilta, niin kannattaa tarttua tilaisuuteen. 

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä