Tänään, tasan viisi vuotta sitten julkaisin ensimmäisen blogipostaukseni. 5-vuotias ei ihmisen iässä vielä ole hurjasti, mutta blogimaailmassa sen ikäinen ei ole enää aivan juniori. Tosin seniorikaan ei blogini taida vielä olla, joten aika lailla keski-ikäinen vissiin. Kuten melkein minäkin. ;)

whiteandfresh0598.jpg

whiteandfresh0601.jpg

whiteandfresh0613.jpg

whiteandfresh0618.jpg

whiteandfresh0627.jpg

whiteandfresh0630.jpg

whiteandfresh0641.jpg

whiteandfresh0645.jpg

Sanoja ei oikein löydy, on aika hämmentävää tajuta bloganneensa näin kauan. Samaa tosin olen ihmetellyt joka vuosi, että vieläkö tässä ollaan... ja ollaanhan me! Minä ja blogini sekä te, ihanat ja lojaalit lukijani - yhteistyökumppaneita unohtamatta. En tiedä mitä teille tarjoaisin, kiitoksena siitä, että olette olleet mukana tämän taipaleeni ajan. Jos voisin, hakisin teille kuun taivaalta. Voi, miten kliseistä, mutta totta. Juuri nyt haluan kiittää teitä jokaista ja halauksenkin annan, jos otatte vastaan.

Kiitos ja kumarrus! <3

 

P.S. Arvotaan sitten jotain jossain vaiheessa myöhemmin, ehdottomasti! ;)