Nyt kuulkaa kelpaa matkustaa julkisilla kulkuneuvoilla! Pop Å:n ja Kitzenin kutsuvierastilaisuudessa katseeni osui tähän tyylikkääseen Saanan ja Ollin suunnittelemaan Villi Pohjola -kuosiseen matkakorttikoteloon, ja se oli sitten siinä. 

whiteandfresh0205.jpg

HSL:n tarjoaa matkakorteille vihreitä, sinisiä tai pinkkejä koteloita ja onhan se hyvä, että jotain on tarjolla, mutta aika mälsiä värejähän ne on erityisesti, kun ovat olleet vuosia jo samat. Olen joskus haaveillut Turussa käytössä olevasta ihanasta keltaisesta ja välillä jopa miettinyt luopuvani kotelosta kokonaan ja siirtyväni säilyttämään matkakorttiani lompakossa. Saana ja Olli kuitenkin tarjosivat tähän pitkäaikaiseen "ongelmaani" ratkaisun suunnittelemalla näin tyylikkään mustavalkoisen matkakorttikotelon. Go Saana ja Olli!

whiteandfresh0197.jpg

Matkakorttikotelo on valmistettu kierrätysmateriaaleista - materiaaleista, jotka olisi muutoin jouduttu heittämään pois, sillä ne eivät ensiluokkaisuudestaan huolimatta ole kelvanneet alkuperäistarkoitukseensa. Kortin toisella puolella on heijastinpinta eli näkyvyys hämärässä ja pimeälläkin on taattu. Näin helsinkiläiselle ainakin on kortti myös lähituotantoa, sillä ne valmistetaan Kontulassa yhteistyössä Saintex Oy:n kanssa. Värivaihtoehtoinen mustavalkoinen ja mintunvihreä-valkoinen.

whiteandfresh0210.jpg

Tämä on sitä varsinaista arjen luksusta. Tehdään pienistä, mutta arkisista asioista helppoja, mielenkiintoisia ja kauniita. Ja hei, autoilijoitakaan ei ole unohdettu: samalla kuosilla saa nyt myös parkkikiekon!  ;)